GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Semonkong Lodge

4kamers/units
Lesotho | Mohales Hoek | Semonkong Basotho eigenaar/uitbater(s): Jonathan en Armelle Halse
2185.45 m | Lat:S 29° 50' 30" Long: E 28° 5' 22" check-in: 14:00:00 tot / check-out: 10:00:00
Reserveer
Lesotho, helemaal ingesloten door Zuid-Afrika en bekend als het hoogste koninkrijk ter wereld, een land in de bergen. Een van de mooiste en meest afgelegen landen van Afrika ervaar je in z'n geheel bij de Semonkong Lodge die verborgen ligt in het Maluti-gebergte. De lodge is gelegen aan de oevers van de Maletsunyane-rivier en helemaal opgetrokken in lokale steen en riet. Het perfect evenwicht tussen tussen comfort en rustieke elegantie, en de ideale uitvalsbasis om dit gebied te verkennen, te voet, op de mountainbike of op de typische Basotho-pony, en voor de durvers is er de hoogste abseil ter wereld. Nabij de rivier, waar de lodge is gelegen, stroomt de machtige Maletsunyane-waterval. Met een woeste pracht van 186 meter hoog en de rokerige waas van het neerstortende water, is dit een van de hoogste watervallen in Afrika, en de naam van de lodge verwijst naar The Place of Smoke, Semonkong.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haard

In de kamers:

VerwarmingRookverbod

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Lesotho te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Semonkong (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen