GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Katse Dam Lodge

30kamers/units
Lesotho | Leribe | Katse Dam Basotho eigenaar/uitbater(s): Manager
2126.63 m | Lat:S 29° 19' 50" Long: E 28° 28' 52" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
In 1960 werd een Britse ambtenaar de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een gebied voor waterwinning. De reden dat dit werd gedaan was vanwege de geschatte bevolkingstoename in Zuid-Afrika en dus ook het waterverbruik. Het heeft ongeveer 25 jaar in beslag genomen om de Katse Dam te voltooien. De Katse Dam lodge is gelegen aan de zuidelijke kant van de Katse met fraaie zichten over het water en de bergen. Alle kamers zijn sober ingericht maar zijn netjes en verzorgd en beschikken over koffie- en theefaciliteiten, alsook een plasma televisiescherm met satellietverbinding. De badkamers zijn iets wat verouderd. Desondanks wordt het mindere comfort ruimschoots gecompenseerd met de schitterende uitzichten en een uitstekende keuken.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVWasserijFaxCopyConferentieruimteCreditcard faciliteitenParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Lesotho te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Katse Dam (0)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen