GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

New Oxbow Lodge

32kamers/units
Lesotho | Butha Buthe | Oxbow Basotho eigenaar/uitbater(s): Costa en Irene
2456.62 m | Lat:S 28° 49' 53" Long: E 28° 36' 27" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Oxbow Lodge is gelegen op 2.700 meter hoogte, op zowat een uur rijden van Butha Bethe. De naam Oxbow komt uit de vorm van een berg die op de boog van een os gelijkt, maar ook van de nabijgelegen stroom. Oxbow kent zijn oorsprong van toen 2 broers de Maluti bergen onderzochten en toen vast kwamen te zitten in een sneeuwstorm. Als openluchtenthousiasten kwamen zij terug en begonnen Oxbow Campsite. In 1981 werd de loge volledig vernietigd door een brand en werd ze helemaal weer opgebouwd van voor af aan. Zo kwam de huidige naam New Oxbow tot stand. De lodge beschikt over electriciteit, aangedreven door een dieselgenerator en heeft geen telefoon. De kamers zijn aan de (zeer) primitieve kant maar zijn voorzien van eigen badkamer een een verwarming voor de koude nachten. Hoewel New Oxbow over een restaurant beschikt, moet je hier culinair geen hoogstandjes verwachten, alleen doordat de bevoorrading van lodge niet zo evident is. New Oxbow beschikt tevens over een bar en een televisiezaal. Verwacht hier alvast op geen enkel moment enige luxe. Naar onze mening is de lodge totaal vergane glorie maar doordat er weinig of geen alternatief is in de regio is dit voorlopig de beste keuze.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardParkeerplaats

In de kamers:

VerwarmingRookverbod

In de badkamers:

Douche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Lesotho te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Oxbow (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen