GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tangala Safari Camp

3 5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): An African Anthology
510.96 m | Lat:S 24° 28' 44" Long: E 31° 6' 54" check-in: 13:00 tot / check-out: 12:00
Reserveer
Tangala is een van de laatste resterende authentieke Afrikaanse ervaringen in Zuid-Afrika. Drie generaties na elkaar is deze lodge in de handen van dezelfde familie gebleven. Dit prive safarikamp is gelegen in het Thornybush prive reservaat. Tangala Safari Camp gaat ecovriendelijk te werk en wekt haar stroom door middel van zonne-energie op. Het straalt meteen een hele persoonlijke en rustieke sfeer uit. Vanuit de lodge kan je het wild observeren, buffel, olifant, waterbokken, zelfs leeuwen kunnen hier worden waargenomen. Alles wordt eraan gedaan om de bezoekers ten volle te laten genieten. Deze lodge telt 5 rieten dak cottages die heel smaakvol ingericht zijn. Het warm water wordt verkregen door middel van houtkacheltjes achteraan de cottages. Olielampen zorgen dan weer voor het nodige licht 's avonds.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, twee gamedrives per dag. 
- De conservation levy is niet inbegrepen.
- Kinderen +12 welkom.
- Verblijf van 1 nacht tijdens piekperiodes en lange weekends op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadBraaiParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Blijft onze favoriete accommodatie!!!!

Greta Ferket & Patrick Pololet (28-06-2024)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in