GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ndedema Lodge

4 3kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Clanwilliam Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Peet en Enid Viljoen
88.46 m | Lat:S 32° 11' 6" Long: E 18° 54' 1" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Ndedema Lodge is gelegen in het pittoreske dorpje Clanwilliam, een van de tien oudste dorpjes in Zuid Afrika en een plek waar de tijd lijkt heel even te hebben stilgestaan. Ndedema Lodge is een in Victoriaanse stijl opgetrokken woning en straalt nog steeds die typische stijl en charme van weleer uit. Ndedema betekend in de lokale San taal antiloop, maar die tref je hier bij de lodge niet aan. Wel in de nabij gelegen Cederbergen. Het gastenhuis telt vier apart ingerichte slaapkamers, met telkens een aparte badkamer. De kamers zijn redelijk ruim en werden allemaal voorzien van een Victoriaans ligbad, een aparte douche, airconditioning, minibar en televisie. Verwacht geen al te overdreven luxe, maar charmante kamers die netjes verzorgd. Neem alvast rustig de tijd bij het nemen van je ontbijt, dat je trouwens binnenshuis, of op het buitenterras kan nuttigen (met zicht op het zwembad en de tuin. Peet en Enid, samen met hun personeel doen hun uiterste best om een zeer geslaagd en verzorgd ontbijt te serveren. Vers gebakken brood, muffins, zelfgemaakt confituur en vers fruit zijn slecht enkele van de lekkernijen die u 's ochtends mag verwachten. Peet en Enid namen de lodge over in februari 2015 van Wilma en Johan die sindsdien genieten van een welverdiend pensioen. Toegegeven Ndedema is niet heel erg goedkoop meer te noemen, maar prijs/kwaliteit zeker gerechtvaardigd. Een adresje dat je niet mag missen bij een bezoek aan de Cederberg/Clanwilliam regio. Samen met hun team Audrey, Annie en Pierre, willen Wilma en Johan er alvast voor zorgen dat ze een verblijf bij Ndedema Lodge onvergetelijk te maken.
Opmerking: Kindertarief tussen 2 en 10 jaar - maximum 2 kinderen per kamer, delend met de ouders. Kinderen onder 2 jaar betalen 25% van het volwassen tarief, kinderen +10 worden aan volwassen tarief gerekend.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

overgeslagen, geen mening

Stefaan and Ellen Verlinde (27-05-2013)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in