GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mooiplaas Gastenhuis

4 13kamers/units
Zuid-Afrika | Route 62 | Oudtshoorn Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Viljee en Hanlie Keller
317.46 m | Lat:S 33° 39' 29" Long: E 22° 8' 45" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Hanlie Keller is de drijvende veer achter het zeer charmante gastenverblijf, en tevens werkende struisvogelboerderij, Mooiplaas. Het domein is reeds generaties lang in het bezit van de Keller familie en ligt op een zeer unieke plek, met zicht over de Olifantsrivier Vallei en de Swartbergruggen. Hier kom je volledig tot rust en geniet je ook nog eens van de veel geprezen typische Karoo gastvrijheid. Mooiplaas is ideaal gelegen in het rustige platteland en slechts 10 km van Oudtshoorn, maar ook dicht bij de wereldberoemde Cango Caves en tal van andere attracties. Begin je dag met een traditioneel ontbijt en aan het eind van de dag kan je hier genieten van een heerlijk avondmaal, klaargemaakt op de traditionele braai of barbecue. Verwacht hier geen culinaire hoogstandjes maar lekkere plattelands kost aan zeer democratische prijzen. Wie dit wenst kan ook een picknickmand of lunchpakket vooraf bestellen om mee te nemen op tour.

Mooiplaas heeft verschillende types van accommodatie waaruit kan gekozen worden, daaronder 4 Superior kamers, die ook geschikt zijn voor koppeltjes op huwelijksreis. Verder zijn er 4 Luxe Suites, familie Suites en selfcatering kamers. De familiekamers zijn geschikt voor ouders met kinderen. Deze beschikken twee extra bedden en een slaapzetel en bieden plaats aan maximum vijf personen. Alle kamers beschikken over een eigen televisie, airconditioning, een minibar, koffie- en thee-eilandje en gratis draadloos internet. Er zijn tal van activiteiten op en rond de boerderij, zo kan je mountainbiken en wandelingen maken. Gasten kunnen op de boerderij kennis maken met heel het struisvogelgebeuren, in een traditionele stijl, of beter, 'het leven zoals het is op een landbouwbedrijf'. Wie uit is op een wat meer diepgaand gesprek en alles wil te weten komen over struisvogels, alle bijproducten, eventueel wil struisvogel rijden, of wil kennis maken met de souvenirshop, raden we aan om bij de buur op bezoek te gaan. Meer bepaald Highgate Show Farm. Reeds jaar en dag de plek bij uitstek om meer te weten te komen over struisvogels. Wie op zoek is naar authenticiteit, comfort, charme, een pracht van een natuur en een accommodatie, dito lekker keuken, aan democratische prijzen, is bij Mooiplaas aan het juiste adres!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen 0-2 jaar: gratis bij de ouders op de kamer. Babybedje wordt gratis voorzien.
- Kinderen 2-11 jaar betalen het kindertarief
- Tijdens de kunstefeeste geldt een toeslag van 25% en is single automatisch de kamerprijs

Maaltijden (vanaf 01-08-2023 tot 30-04-2024)

Geef vooraf best even een seintje als je wil blijven eten in de guesthouse 
-515 rand/pp voor 4-gangenmenu 
-465 rand/pp voor 2-gangenmenu

Activiteiten (vanaf 01-08-2023 tot 30-04-2024)

- Farm tour: 306 rand/pp
- Highgate Farm tour: 306 rand/pp
- Sterrenkijken: 381 rand/pp
- Swartbergpas tour (halve dag) vertrekt om 8.30u met een farm tour op de struisvogelboerderij, standaard rondleiding bij de Cango-grotten (11u-12u) inbegrepen en rit naar de Swartbergpas, inclusief picknick boven op de pas: 2091 rand/pp en 937 rand <12j 
- Uitgebreide Swartbergpas tour is dezelfde tour als de halve dag, maar aanvullend bezoek aan Prince Albert en Meiringspoort met wandeling naar de waterval: 2361 rand/pp en 1080 rand <12j

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie locatie, verzorgd, zeer behulpzaam. Prijs kwaliteit goed i Diner.

Durnez-Van den Wijngaert (Honeymoon) (30-10-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in