GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Cascades

5 243kamers/units
Zuid-Afrika | Sun City | Sun City Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Sun International
1154.48 m | Lat:S 25° 20' 42" Long: E 27° 5' 49" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Gelegen in het Sun City resort is dit een ideale uitvalsbasis om alle faciliteiten binnen Sun City te bezoeken. Het hotel biedt ruime kamers met alle comfort van wat je van een luxe hotel kan verwachten. Twee restaurants, watervallen, subtropische tuinen en een Spa zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. The Cascades wordt beschouwd als een van de meer voordeligere accommodaties binnen het Sun City Resort. Dat maakt dat het ook heel populair is bij bezoekers. Hoewel het gaat om een groot hotel met 243 kamers, valt het uiteindelijk niet op dat zoveel bezoekers ter gelijkertijd aanwezig kunnen zijn op het domein.
Opmerking: Gedurende grote evenementen, lange weekends, de paas- en kerstvakantie geldt een minimum van 2 a 3 nachten. Controleer daarom best vooraf welke tarieven dan van toepassing zijn. Betere tarieven kunnen bekomen worden voor twee of meer nachten, prijs op aanvraag beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Sun City (0)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in