GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amazulu Lodge

4 24kamers/units
Zuid-Afrika | Zoeloeland | Sint Lucia Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Shonah Hart
23.22 m | Lat:S 28° 22' 45" Long: E 32° 24' 35" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Amazulu Lodge ligt vrijwel letterlijk bij het centrum van Sint Lucia in de hoofdstraat, kortom een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen en op loopafstand van heel wat uitstekende restaurants en bars, alsook de jetty waar de boten op het Sint Lucia meer vertrekken, onderdeel van de iSimangaliso Wetlands en Werelderfgoed. Alle kamers zijn sober maar decoratief in Afrikaanse stijl opgetrokken en beschikken over alle nodige comfort zoals televisie en airconditioning, een een kleine stoep. De binnentuin is mooi aangelegd en omvat tevens een grote lapa waar, onder een rieten dak, het ontbijt dagelijks geserveerd wordt. Achteraan de gebouwen is er een handige parkeergelegenheid op eigen terrein. Hoewel de lodge in totaal 24 kamers telt, heb je nooit een echt overrompelend gevoel, maar straalt de lodge zelfs rust uit. Amazulu Lodge is zonder meer de ideale uitvalsbasis om de omliggende wildparken, ongerepte stranden en de beroemde wetlands te verkennen. Alle attracties, zoals iSimangaliso Wetland Park, Hluhluwe/Imfolozi park, Zoeloeland en de kust liggen heel dichtbij en er kunnen tal van activiteiten in de regio ondernomen worden, waardoor je snel zal merken dat je gerust nog enkele dagen langer in Sint Lucia had willen vertoeven. Het aangename klimaat en de lange zomermaanden zullen daar zeer zeker voor iets tussen zitten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Er zijn 2 familiekamers met een dubbele slaapzetel voor 2 kinderen onder 12 jaar.
- Kinderen onder 2 jaar verblijven gratis bij de ouders.
- Kinderen 3 tot 12 (delend met twee volwassenen op de kamer)=kindertarief

ACTIVITEITEN:
Deze worden uitgevoerd door onafhankelijke bedrijven en dienen best vooraf geboekt te worden. Opgegeven prijzen zijn geldig tot 31/10/2022 
- hippo and croc bootcruise (2u) vertrek zomer 10/12/14/16u - winter 10/12/15u - half juli/einde aug 9/11/13/15u - 320 rand pp
- whale watching boottrip St-Lucia Beach/Richards Bay (2u) juni t/m november (geen kinderen <12) - 1340 rand pp
- Ocean dolphin cruise (2u) december t/m mei (kinderen <12 enkel op aanvraag en indien groter dan 1.5m) - 735 rand pp
- iSimangaliso sunset drive (3u) 1/3-31/10 vertrek 15u - 1/11-28/2 vertrek 16u - (min.4p) - 620 rand pp
- iSimangaliso full day Safari (incl. snorkelen(*) Cape Vidal, ontbijt, lunch en drankjes) 6u-14u - 1055 rand pp en 845 rand kids<12
- Hluhluwe-iMfolozi Game reserve volle dag safari (vertrek zomer 4h45-winter 5h45) - 1400 rand pp en 1185 rand kids <12 (incl. ontbijt en lunch)
- Zulu culturele tour (2.5-3u) - 540 rand pp
- begeleide wandeling (birdwatching) 2 a 3u - vertrek om 6u - 450 rand pp
- begeleide wandeling (bush/nature) 3u - 
vertek om 6AM of 3PM (zomer)/2PM (winter) - 395 rand pp
- Deap Sea Fishing - 1870 rand pp

(*) snorkelen kan enkel doorgaan indien het getij dit toelaat, materiaal om te snorkelen is inbegrepen)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prima. De kamers zijn gesitueerd om een binnentuin met hoogteverschil en dat maakt dat de eerste kamers links en rechts wat donker liggen en dus wat bedompt voelen. Gastvrijheid echter maakt veel goed. Ontbijt "safaristijl" in de tent is uitstekend.

Ingrid & Petrus Bosboom & Dirk de Jager (17-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in