GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Giants Castle

43kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Estcourt Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kwazulu-Natal National Parks
1760.34 m | Lat:S 29° 16' 10" Long: E 29° 31' 11" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
In 1903 werd Giant's Castle Game Reserve geproclameerd en dit omvat 34.638 hectare in het centrale uKhahlamba Drakensgebergte, een stukje Werelderfgoed. Dit is de thuisbasis van heel wat eland antilopen, alsook de baardgier. Je kan hier gerust spreken van een panoramisch wonderland. De silhouetten van de vele bergtoppen representeren 'reuze kastelen', precies waarnaar het reservaat werd vernoemd. De verschillende hoogtes binnen het park liggen tussen de 1.300 en 3.280m en het gebied staat bekend voor haar unieke, eeuwenoude rotsschilderingen van de San, Bosjesmannen. Net als alle andere bestemmingen in deze regio is het een waar wandelparadijs, maar er zijn nog tal van andere activiteiten waar kan aan deelgenomen worden. Vulture Hide is een van de belangrijkste attracties van het domein en bezoekers hebben hier de kans om deze unieke dieren te bewonderen, te voederen en uiteraard te fotograferen. Let wel dat je een bezoek vooraf moet reserveren. Het domein heeft een eigen restaurant en bar voor diegene die niet zelf wenst te koken.

Tot de standaard kamers behoren 37 chalets met twee enkele bedden en een eigen badkamer, alsook een leefruimte en eigen keuken. Er zijn ook 3 chalets met vier, en/of zes kamers, telkens met een badkamer en toilet dat gedeeld wordt. Alle logementen werden ook uitgerust met satelliet televisie. Op het domein zijn er ook twee bijzondere grotten. Deze zijn Giant's Cave en Bannerman Cave, die tussen de 6 en 8 personen kunnen onderbrengen, Wie hier wil overnachten moet die wel heel vroeg vooraf reserveren. Tal van activiteiten kunnen ondernomen worden vanuit het domein, denk daarbij maar aan een begeleid bezoek aan rotsschilderingen, wandelen, wildobservatie, forelvissen, het beklimmen van ijs en onder andere mountainbiken.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Prijzen voor vakantieperiodes, verlengde weekends, schoolvakanties op aanvraag.

- Speciale voorzorgsmaatregelen: Het weer is onderhevig aan veranderingen op korte termijn en wandelaars moeten op hun hoede zijn voor snelle weersveranderingen en koude. Wandelaars moeten zich registreren alvorens en na dat ze de bergen ingetrokken zijn. Dit is belangrijk omdat zodoende reddingsteams op de hoogte zijn van uw vertrek en terugkomst.
- De Main Caves Bushman Museum is een half uur lopen van het kamp.
- Het kamp is grondig gemoderniseerd en uitgebreid en omvat een restaurant en café.
- Conservation fee 120 rand voor volwassenen en 60 rand voor kinderen tot 12 jaar

Giants Castle openingstijden:
- Zomer (oktober-maart) 05:00 tot 19:00
- Het kantoor en winkel zijn open van 8u tot 18u van maandag tot zaterdag en van 8u tot 16u op zondag.
- Afstand en tijd van Poort naar kamp: 7 km of 20 minuten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardZwembadParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKoelkast/minibarSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Estcourt (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in