GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Didima - Cathedral Peak

64kamers/units
Zuid-Afrika | Drakensbergen | Winterton Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Kwazulu-Natal National Parks
1934.77 m | Lat:S 28° 56' 44" Long: E 29° 12' 14" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Didima Resort is gelegen in de Cathedral Peak vallei, onderdeel van het uKhalambha Drakensgebergte, een stukje Werelderfgoed. Gelegen op amper 4u rijden van Durban en 5u van Johannesburg, ligt het vrij centraal voor wat de Drakensberg betreft. De accommodatie is uniek te noemen, in die zin dat zoveel mogelijk getracht is om de lokale San Bosjesmannen alle eer aan te doen. Zij leefde jaren geleden over gans de regio. De enige getuigenissen die ze achterlieten zijn hun eeuwenoude rotsschilderingen. Cathedral Peak is alvast een paradijs voor wandelaars en hen die graag hun tijd in open lucht spenderen. Didima omvat 63 chalets met twee enkele bedden, 2 met 4 bedden, een Honeymoon Suite en een bungalow voor zes personen. Elke chalet kan met een andere als familiekamer ingedeeld worden door middel van een binnendeur die de chalets met elkaar verbindt. Ze beschikken over een eigen keukentje voor diegene die opteren om zelf te koken. Op het domein bevinden zich ook twaalf grotten. Elke grot kan maximum 4 tot 12 personen ontvangen. Wie deze unieke ervaring wil meemaken kan best zo vlug mogelijk een reservatie maken. Didima heeft een eigen restaurant en bar waar alle maaltijden kunnen genuttigd worden. Zeker de moeite waard is een bezoek aan het Didima Rock Art Centre, waar je een fascinerend inzicht krijgt in deze eeuwenoude rotsschilderingen en hoe ze ontstaan of gemaakt werden.
Opmerkingen:
- Prijzen aan veranderingen onderhevig. Informeer liefst vooraf.
- Wandelaars moeten zich registreren alvorens en na dat ze de bergen ingetrokken zijn. Dit is belangrijk zodoende reddingsteams op de hoogte zijn van uw vertrek en terugkomst. Inkom tot het Rock Art centrum is inbegrepen voor wie logeert bij Didima
- Conservation fee R80 pp/pd, kinderen R40 pk/pd

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vlot bereikbaar.

Mr/s Meeus & Mr/s Reniers (14-12-2015)

onze accommodatiesin Winterton (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in