GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Little Kulala

5 11kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Wilderness Safaris
712.95 m | Lat:S 24° 37' 8" Long: E 15° 45' 45" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Little Kulula is een exclusief retreat, gelegen in het hartje van de Namib woestijn (de oudste in de wereld) grenzend aan Namib Naukluft Park. Het kamp biedt prachtige vergezichten over de beroemde rode duinen van Sossusvlei, het prachtig bergachtig landschap en de enorm open vlaktes. Little Kulala telt 11 rietendak en canvas chalets, met een eigen badkamer, gebouwd op een houten platform om maximale luchtstroom te versterken. Voor openluchtenthousiasten kunnen de matrassen op het dak een wonderlijke ervaring opleveren, terwijl u slaapt onder de prachtige sterrenhemel.

De lodge is in noord Afrikaanse stijl opgetrokken en beschikt over een zit- en leefruimte, restaurant met bar en een sterrenkijker. Van hieruit kunnen ballonvaarttochten georganiseerd worden. Bij zonsopgang biedt de 60 a 90 minuten ballonsafari een echt unieke ervaring aan om in alle stilte boven de prachtige zandduinen te stijgen en afsluiten doe je met een champagneontbijt temidden de woestijn.

Vanuit de volgende lodge worden volgende activiteiten ondernomen:

Bezoek aan Sossusvlei en Dead Vlei
De wereldberoemde Sossusvlei is de naam van een enorme leembodem, geflankeerd door de beroemde zandduinen die in de vroege ochtendzon rood kleuren - en ook de naam van het gebied in het algemeen. Dicht bij de Sossusvlei-pan is de Dode Vlei, een andere pan waar ooit water stroomde, maar nu resteren alleen de skeletten van bomen uit de gebarsten aarde.

Bezoek Sesriem Canyon
Deze fascinerende geografische formatie is zeker een bezoek waard. Het resultaat van miljoenen jaren waarin water zich een weg baant in de aarde, is Sesriem Canyon nu drie kilometer lang. Het uitzicht vanaf de top is adembenemend, terwijl wandelingen door de kloof verschillende geografische lagen blootleggen die over aeonen zijn neergelegd.

Natuurrit
Het privéreservaat Kulala Wilderness Reserve van 37.000 hectare biedt bezoekers exclusieve mogelijkheden om wilde dieren te bekijken, waaronder oryx, vos, bruine hyena en vogels. Drankjes in schilderachtige delen van het reservaat zijn een hoogtepunt.

Wandelpaden
Wandelpaden zijn erop gericht om ondergedompeld te raken in dit afgelegen gebied, evenals de landschappelijke schoonheid en de fascinerende en verrassend diverse soorten insecten, reptielen en knaagdieren die deze droge en harde streek hun thuis maken. De Tsauchab River Trail maakt een wandeling langs een fascinerende droge rivierbedding.

Begeleid quadrijden
Eco-gevoelig quadrijden door het privéreservaat Kulala Wilderness geeft je de kans om die ongelooflijke uitzichten op te nemen en een glimp op te vangen van de bewoners van de woestijn.

De Sundowner-tour
Ga 's middags op stap voor een ritje in de natuur en voltooi je excursie op een afgelegen en dramatische plek in het reservaat en drink een gin-tonic terwijl je kijkt naar de ondergaande zon.

Schorpioen nachtwandelingen
In het donker wordt een ander rijk van de Namib wakker. Wandelingen onthullen enkele van deze fascinerende wezens zoals dansende witte dames spinnen en schorpioenen die fluoresceren onder UV-licht.

Star bed
Slaap onder de sterrenhemel van de Namib en laat je in slaap wiegen door de geluiden van Afrika op het dak of op je unit.

Sterren kijken
De Namib staat bekend om zijn heldere nachtelijke hemel, en zonder lichtvervuiling is het de ideale plek om te leren over de ongelooflijke formaties van de sterren en planeten. Onze gidsen wijzen u op de wonderen van de zuidelijke hemel, terwijl deze met onze telescoop nauwkeuriger kan worden bekeken.

Ballonsafari *
De ballonsafari in het Kulala Wilderness Reserve biedt een werkelijk unieke ervaring om stil langsheen de prachtige zandduinen en woestijn te zweven, met een champagneontbijt op uw landingsplaats. * Deze activiteit is tegen meerprijs en is gesloten op 25 december, 1 januari en van 15 januari tot 15 februari.

Safari te paard *
Rij door enkele van de meest spectaculaire en ongewone landschappen op de planeet op goed geschoolde paarden. Bekijk de zonsondergang op een prachtige plek onder het genot van een drankje en galoppeer vervolgens onder de sterren net op tijd voor het avondeten. * Deze activiteit is tegen meerprijs en op aanvraag.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Fully Inclusive (FI) omvat de overnachting, inclusief alle maaltijden, twee kampactiviteiten (dagelijks), park fees, wasserette, lokale drankjes (uitgezonderd geimporteerde drankjes en/of champagne)

Kinderen:
Indien ze de kamer delen met 2 volwassenen:
- 11/01-31/05 en 01/11-19/12: 6-16 jaar: 65% korting op volwassenentarief
- 01/06-31/10 en 20/12-10/01: 6-16 jaar: 35% korting op volwassenentarief
Kinderen 6-12 jaar: verplicht prive voertuig te reserveren voor de game drives

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten