GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Klein-Aus Vista

39kamers/units
Namibie | Karas | Aus Namibische eigenaar/uitbater(s): Piet Swiegers
1335.95 m | Lat:S 26° 39' 5" Long: E 16° 14' 33" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Klein-aus Vista is gelegen in het Aus gebergte op amper twee kilometer buiten Aus, aan het Sperrgebiet Rand park. De lodge ligt 1400 meter boven de zeespiegel. In 2006 werden er aan de Horse Inn 10 nieuwe cottages aangebouwd, allemaal met ruime kamers en badkamers. Hoewel sober zijn de kamers toch heel gezellig en kan heerlijk tot rust komen op het houten dek terwijl je geniet van het landschap of de prachtige zonsondergang. In het restaurant wordt een driegangenmenu aangeboden met verse ingredienten die op een lokale boerderij worden gekweekt. Het zwembad dat de vorm van een hoefijzer heeft (om in paardenthema te blijven) zorgt ervoor dat bezoekers kunnen afkoelen tijdens de warme zomerdagen.

Eagle's Nest Camp ligt zowat 7 kilometer verderop en is bereikbaar via een zandweg. Wanneer gasten hier laat toekomen zullen ze worden begeleid tot bij hun logement. Deze locatie is werkelijk UNIEK te noemen. De cottages, die nota bene prachtig werden ingericht, werden gebouwd aan de rand van het gebergte en hebben een adembenemend zicht over de eindeloze omgeving van grasvelden en heuvels. Wie hier logeert wil ongetwijfeld niet meer weg! De eenheid met de natuur werkt hier magisch. Zowel 's ochtends, 's middags als overdag kan je hier dieren zoals gemsbok en springbok waarnemen en met wat geluk zie je ook de arenden die hier hoog in de bergen hun nest hebben. Wie twee nachten in Eagle's Nest vertoeft kan opteren voor een nacht met barbecue pakket en een nacht met diner in de Horse Inn. Vanuit de lodge kunnen wandelingen gemaakt worden van 4 tot 20 kilometer lang. Wie wil kan ook deelnemen aan de zogenaamde Sundowner Drive. 

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
Kinderen jonger dan 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer. Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
Maaltijden 2023/2024:
- Avondmaal: 435 N$/pp
- Standaard lunch: 215 N$/pp
- Lunchpakket: 180 N$/pp
Activiteiten 2023/2024:
- Wandelingen en mountainbike trails: 65 N$/pp (inkomgeld park) en 625 N$/dag huur mountainbike
- Scenic Sunset Drive (min. 3 pers.) in het Gondwana Sperrgebiet Rand park: 656 N$/pp
- Begeleide rondrit halve dag Desert Tour (min 4 pax): 1125 N$/pp
- Begeleide rondrit volledige dag Desert Tour (min 4 pax): 1875 N$/pp

Daguitstap naar Kolmanskop en Luderitz: Kolmanskop is 115 km van Klein-Aus Vista. Je kan dit stadje bezoeken tussen 8 en 14 uur (maandag tot zaterdag) en op zondag en feestdagen tussen 8 en 13 uur. Rondleidingen in Kolmanskop duren 45 tot 60 minuten (Engels, Duits en Afrikaans) en vinden plaats om 9.30 uur en 11 uur (maandag tot zaterdag) en 10 uur op zondag en feestdagen. Luderitz ligt 120 km van Klein-Aus Vista (en kan je na het bezoek aan Kolmanskop gaan verkennen). Op de terugweg kan je ook nog even langs de wilde paarden van de Namib op slechts 20 km van Klein-Aus Vista.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke en professionele ontvangst en zeer lekker eten. Zeer mooi uitzicht vanuit de lodge. Zeer mooi uitzicht vanop het terras en zeker vanuit het restaurant.

Jochen Willems en Rosina Beirnaert (28-08-2022)

onze accommodatiesin Aus (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in