GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Canyon Lodge

25kamers/units
Namibie | Karas | Fish River Canyon Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection
766.43 m | Lat:S 27° 39' 48" Long: E 17° 46' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Canyon Lodge ligt op een afstand van slechts 20 kilometer van de 2e grootste canyon in de wereld, de Fish River Canyon. De 25 en-suite chalets zijn gebouwd uit natuurlijke steen en zijn met riet bedekt. De accommodatie zal je zeker niet onberoerd laten want de natuur ligt letterlijk voor je voeten. Bij de bouw van de accommodatie is zo veel mogelijk rekening gehouden met het in stand houden van de natuurelementen, zo zijn onder andere de rotsen die er her en der verspreid liggen gewoon op hun locatie blijven liggen en in sommige gevallen mee verwerkt in de kamers. De chalets bieden heel veel privacy en zijn, hoewel sober ingericht, zeer netjes verzorgd en bieden alle comfort. Ook het centrale gedeelte van de lodge is zeer gezellig ingericht met een zeer verzorgde tuin en een groot zwembad (met zicht op de open vlakte). Het personeel is zeer vriendelijk en gedienstig en zorgt ervoor dat de gasten te allen tijde een prettige ervaring beleven. Onder de activiteiten is er onder andere de mogelijkheid om paard te rijden. Verder kan je ook 's morgens een begeleide trip maken naar de Fish River Canyon. Deze trip start om 8u 's ochtends en eindigt rond 11.30. Onderweg zal er ook gewandeld worden en krijg je uitleg over de fauna en flora. Wie er 's namiddags op uit wil kan kiezen voor de Sundowner drive. Dan ga je naar Gods Window waar je een mooie zonsondergang kan genieten met een drankje en versnapering, dit terwijl je ook nog eens info krijgt over de omgeving.

Under Canvas Sleep-out
De Canyon Lodge biedt een unieke canyon-ervaring. De Under Canvas Sleep-out is een authentiek Namibisch avontuur in het op een na grootste privegebied van Namibie. Het Gondwana Canyon Park is ver van de bewoonde wereld en ver van alle licht pollutie, waardoor het de perfecte plek is om naar de sterren te kijken. Het domein van 116.000 hectare is de habitat van vele dieren en de typische flora, zoals de Kokerboom en Hoodia kunnen hier in alle rust groeien.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
-Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
-Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
-Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2024:
- Avondmaal: 495 N$/pp
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 295 N$/pp
- Lunchpakket: 195 N$/pp.

Activiteiten 2024:
- Morning walk: 306 N$/pp - u wordt naar een uitkijkpunt gebracht waar u bij een kop koffie/thee geniet van de zonsopgang en daarna te voet terugkeert naar de lodge (2-3u)
- Sunrise Hike: 581 N$/pp - 6 km lange wandeling doorheen het Gondwana park met een gids (3u)
- Canyon Drive: 1644 N$/pp - u bezoekt de 2 grootste uitkijkpunten van de canyon en krijgt de deskundige uitleg van een gids (3u)
- Sundowner Drive: 944 N$/pp - Rondrit per open jeep door het Gondwana park - gaat niet naar de canyon (3u)
- Sundowner walk: gratis - u maakt een wandeling naar de lokale berg onder leiding van een gids en kan daar van een drankje genieten terwijl de zon onder gaat (drankjes zijn niet inbegrepen).
- Night Walk: 315 N$/pp (45 min. na het avondmaal)

Maaltijden 2025:
- Standaard lunch: 217 N$/pp
- Lunch (3-gangen): 325 N$/pp
- Lunchpakket: 215 N$/pp
- Avondmaal: 545 N$/pp

Activiteiten 2025
- Morning walk: 270 N$/pp - u wordt naar een uitkijkpunt gebracht waar u bij een kop koffie/thee geniet van de zonsopgang en daarna te voet terugkeert naar de lodge (2-3u)
- Sunrise Hike: 520 N$/pp - 6 km lange wandeling doorheen het Gondwana park met een gids (3u)
- Canyon Drive: 1445 N$/pp - u bezoekt de 2 grootste uitkijkpunten van de canyon en krijgt de deskundige uitleg van een gids (3u)
- Sundowner Drive: 830 N$/pp - Rondrit per open jeep door het Gondwana park - gaat niet naar de canyon (3u)
- Sundowner walk: gratis - u maakt een wandeling naar de lokale berg onder leiding van een gids en kan daar van een drankje genieten terwijl de zon onder gaat (drankjes zijn niet inbegrepen).
- Night Walk: 275 N$/pp (45 min. na het avondmaal, alleen ter plaatse te boeken)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Goede uitvalsbasis om zelf naar de Fish River Canyon te rijden. Goede service prettig verblijf met springbok en andere kleine dieren in de Lodge tuinen .

Govers family (11-10-2019)

onze accommodatiesin Fish River Canyon (4)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in