GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kalahari Anib Lodge

51kamers/units
Namibie | Hardap | Mariental Namibische eigenaar/uitbater(s): Gondwana Collection - Jacko Visser
1205.10 m | Lat:S 24° 25' 48" Long: E 18° 6' 1" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Gondwana Kalahari Park ligt op 30 km noordoostelijk van Mariental, in het Kalahari gebied, de grootste zandstraat ter wereld. Op de 100 vierkante kilometer dat het domein groot is, kan je onder begeleiding springbok, gemsbok, jakhals en andere diersoorten waarnemen. Deze lodge is zeer centraal gelegen om het gebied te ontdekken. Na grondige renovatiewerken werd de lodge in april 2016 opnieuw geopend en ziet alles er nog veel mooier uit dan ooit tevoren. In totaal telt ze 51 kamers, waaronder enkele familiekamers. De kamers zijn zeer netjes, ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer en airconditioning. Wie meer privacy wil kan alvast opteren voor kamers 37 tot 55 die uitgeven over de wijde natuur. De andere kamers zijn dan weer gebouwd rond het grote zwembad. Verder heeft deze lodge een zeer goed restaurant, een binnen- en buitenbar en twee zwembaden. De receptie, bar en restaurant kregen eveneens een complete transformatie en met als resultaat dat veel licht en kleur, alsook natuurlijke elementen zorgen voor een prachtig resultaat. Op 1 juni 2019 opent de "Camping 2Go": verschillende permanente "tenten" met eigen kookgelegenheid en een volledig uitgeruste keuken met open slaapkamer voor 4 personen.Een bijkomend voordeel is dat de nabijgelegen lodge-faciliteiten (activiteiten, zwembad, bar en restaurant etc.) beschikbaar zijn voor gasten die op Camping2Go verblijven.Dagelijks worden er natuurrondritten georganiseerd op het domein en kan je onder andere springbok, gemsbok, koedoe, blauwe wildebeest en heel wat andere diersoorten waarnemen, en dit terwijl de zon ondergaat achter de rode Kalahari duinen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND november 2022

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen op de kamer.
- Kindertarief is geldig van 6 tot 13 jaar.
- Camping2Go is self-catering (maaltijden kunnen op voorhand of ter plaatse worden geboekt).
- Tarieven van maaltijden en activiteiten zijn geldig van 1 november tot 31 oktober.

Maaltijden 2023:
- Ontbijt: 211 N$/pp (voor Camping2Go)
- Standaard lunch: 197 N$/pp
- 3-gangenlunch: 255 N$/pp
- Lunchpakket: 139 N$/pp
- Avondmaal: 483 N$/pp

Activiteiten 2023:
- Rondrit per open jeep (ochtend of bij zonsondergang 3u): 745 N$/pp
- Begeleide of niet-begeleide wandelingen en e-bikes zijn beschikbaar bij de lodge en kunnen alleen ter plaatse worden gereserveerd. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere zijn de tarieven beschikbaar bij de lodge (o.a. wandeling in de duinen, nachtwandeling op zoek naar schorpioenen).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Vriendelijke en leuke ontvangst, prima lodge, lekker gegeten.

Yves Osselaer en Greta De Boeck (19-11-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in