GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Thuringer Hof Hotel

43kamers/units
Namibie | Khomas | Windhoek Namibische eigenaar/uitbater(s): Namib Sun Hotels
1679.34 m | Lat:S 22° 34' 7" Long: E 17° 5' 3" check-in: 14:00:00 tot / check-out: 10:00:00
Reserveer
Dit is ��n van de oudste hotels in Windoek en de wortels gaan terug tot in de tijd dat het een bierbrouwerij was. In het begin van de 20ste eeuw kwamen er strengere wetgevingen op de verkoop van alcohol en het gebouw moest een nieuwe functie krijgen. Zo ontstond het Th�ringer Hof Hotel.

Het hotel is in de loop der jaren volledig aangepast aan de moderne comfort normen van de internationale reizigers en de kamers zijn alle mooi verzorgd en gedecoreerd.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

In de kamers:

AirconditioningTelefoonRookverbodThee en koffieSateliet TVRadio

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in