GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Onguma Forest Camp

11kamers/units
Namibie | Oshikoto | Etosha East Namibische eigenaar/uitbater(s): Onguma Game Reserve
1104.92 m | Lat:S 18° 45' 26" Long: E 17° 5' 59" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer

Onguma Forest Camp is een kleinschalige lodge met slechts 11 cottages onder een rieten dak. Het kamp is gelegen op een 7.000 hectare privaat domein, dat toebehoort aan de Onguma concessie en een brede varieteit aan fauna en flora weerspiegelt. Deze lodge ligt op een steenworp van Etosha Nationaal Park. Mede door de kleinschaligheid is er ruimte voor een zeer persoonlijke aanpak. Gasten worden van het begin tot het einde getrakteerd op een vriendelijk en zeer gedienstig onthaal.

Onguma Forest Camp heeft in totaal 11 goed ingerichte kamers gelegen langs de droge “OmurambaOwambo” rivierbedding. De 3 afgelegen rietgedekte Explorer-bungalows hebben een eigen badkamer, airconditioning met en een eigen terras. De Honeymoon Bungalow heeft dezelfde kenmerken als de Explorer Bungalows, maar omvat een buitendouche en bad. De 4 Heritage Bungalows bieden privacy en alle comfort voor een aangenaam verblijf. Voor gezinnen bieden we 3 Bush Suites met twee slaapkamers, een met een bedbank en de tweede met twee aparte bedden, een vierde bed kan worden opgenomen wanneer 4 personen de suite delen. De badkamer scheidt de kamers. Alle bungalows hebben een eigen terras met zitje en een eigen badkamer met douche, documentenkluis, "bush-minibar", airconditioning (warmte- en koelfuncties)/plafondventilator en thee & koffiefaciliteiten plus grote klamboes. Er is een zwembad en een rieten bar, lounge, guest eethoek met uitzicht op een kleine actieve waterput en een kleine safariwinkel. Gratis wifi is beschikbaar voor gasten

De cottages genieten veel privacy en werden ondergebracht in een woud waar kleinere antiloopsoorten zich thuis voelen, denk maar aan de Damara dik-dik (Madoqua kirkii), Duiker en Nyala. Hoewel de kamers sober zijn ingericht, zijn ze netjes verzorgd en te allen tijde proper.

Gasten kunnen hun maaltijd genieten onder een grote open lapa, die uitgeeft op het zwembad met bar. Excursies en natuurwandelingen vinden plaats op het domein of in open 4x4 in het Etosha Nationaal Park (niet inbegrepen in de prijs van de overnachting)

Tamboti Luxury Campsite

Sinds begin 2016 heeft Onguma ook een nieuwe kampeerruimte, Tamboti Luxury Campsite. Deze beschikt over 15 staanplaatsen binnen het domein en beschermd van de zon onder schaduwrijke bomen. Elke kampeerruimte heeft zijn eigen sanitair, met een ruime douche, toilet en een wasruimte. Elke plaats heeft ook stroomvoorziening.

Activiteiten

Vanuit de verschillende kampen in Onguma Game Reserve kunnen verschillende activiteiten ondernomen worden, waaronder nature drives (*) op het domein, op zoek gaande naar heel wat wildsoorten, waaronder ook enkele katachtigen. Tevens zijn er Sundowner drives (Aoba Camp), natuurwandelingen en begeleide bezoeken, in open 4x4, onder leiding van een ervaren gids/ranger, naar het beroemde Etosha Nationaal Park.

(*) onder nature drives wordt verstaan dat de klemtoon ligt bij de kennismaking met de natuur, zowel op het vlak van fauna en flora. Met meer dan 300 vogelsoorten en heel wat wild bestaat ook de kans dat je heel wat van de diersoorten zal kunnen waarnemen. Echter moeten we stellen dat er geen garantie is dat u alle wild zal zien. Onguma beschikt over drie van de zogenaamde Big Five (neushoorn, leeuw, luipaard, buffel, olifant) en sommige dieren zijn schuw of komen enkel te voorschijn tijdens de nacht. Niet te min zal een nature drive zeer zeker de moeite lonen en een aangename bush ervaring zijn.

Opmerking 
- Onguma hanteert een Rhino Conservation Fee van 150 N$ per persoon per nacht (voor camping is dit per campsite per nacht). Deze zal bijkomstig aangerekend worden op het moment van boeking en dient dus vooraf betaald te worden.

Camping gasten moeten vooraf hun maaltijden bestellen bij Bush camp

Kinderen:
- kinderen +7 welkom in de Bush Suite welke kan gedeeld worden met de ouders, Deze heeft een kamer met twin bedden en een kamer met een dagbed waar een tweede bed kan bijgezet worden)
- kindertarief van 7 - 11 jaar.

Maaltijden
- Lichte Lunch: 200 N$/pp
- Lunchpakket: 200 N$/pp
- Diner (3-gangen): 490 N$/pp

Activiteiten
- Ochtend gamedrive in Etosha incl. drankjes (7u-11u/12u): 1350 N$/pp 
- Namiddag gamedrive in Etosha incl. drankjes (15u-18u30/19u): 1350 N$/pp 
- Namiddag nature drive in Onguma met zonsondergang incl. drankjes (17u30-19u30/20u): 740 N$/pp
- Begeleide wandelsafari in Onguma incl. drankjes (7u-8u30): 740 N$/pp (min. 16j)
- The hide incl. drankjes (9u30-12u30): 615 N$/pp (min. 16j)
- Young Explorers Walk (incl.drankjes): 350 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Zwembad

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

BosgebiedNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Excellent is hiervoor eigenlijk nog te laag - dit was een superleuke en heel mooie lodge waar de dieren vrij rondlopen . Giraffen - hertachtigen - zebra's : komen tot aan de rand van het zwembad terras - superleuk - heel lekker eten en ongelooflijk toffe medewerkers - kamers heel mooi en luxueus - echte aanrader prijs/kwaliteit !

Mr/s De Rop & Mr/s Bogaerts (25-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in