GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Cape Cross Lodge

20kamers/units
Namibie | Erongo | Henties Bay Namibische eigenaar/uitbater(s): Ms N Downing
24.22 m | Lat:S 21° 45' 20" Long: E 13° 58' 16" check-in: 15:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Cape Cross Lodge is gelegen op 120 kilometer ten noorden van Swakopmund. De ietwat vreemde maar mooie combinatie van Kaap Hollandse en Westkust visserswoningen met grote vensters vormen een perfect geheel en vergezichten om u tegen te zeggen. Rond deze lodge liggen enkel woestijn en water en enkele restanten van gewaagde expedities uit vervlogen jaren. Toch zal je merken dat er in deze lodge alles in het werk is gesteld om comfort en luxe centraal te laten staan in combinatie met een uitstekende service. De kamers liggen links en rechts van het hoofdgebouw en zijn ruim en smaakvol ingericht. Ze beschikken over een eigen terras met zicht op zee. Whalers Cottage (4 pax) ia self-catering.

Vanuit de lodge kunnen tochten in de duinen of op het strand ondernomen worden, en een bezoek aan de zeehondenkolonie bij Cape Cross kan natuurlijk niet ontbreken. Er is tevens een grote ontbijt- en zitruimte met open haard voor de wat koudere avonden. In dezelfde zaal kan ook het avondeten genuttigd worden. Bij de lodge ligt ook een grote kampeerruimte met gescheiden zalen met douche en toiletten voor dames en heren. Wie de moeite gedaan heeft om helemaal tot Cape Cross te reizen, zal Cape Cross Lodge zeker weten te waarderen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Kinderen 0-2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.

Kinderen tussen 2-12 jaar verblijven aan kindertarief 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBraai

In de kamers:

Rookverbod

In de omgeving:

Strand
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Lekkere keuken! Spijtig geen ijskast op de kamer.

Mr/s Liekens en Mr/s De Ravet (10-10-2015)

onze accommodatiesin Henties Bay (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in