GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Swakopmund Hotel

4 90kamers/units
Namibie | Erongo | Swakopmund Namibische eigenaar/uitbater(s): Legacy Hotels
18.81 m | Lat:S 22° 40' 26" Long: E 14° 31' 44" check-in: 16:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Dit gebouw dateert reeds uit 1901 en is een oud stationsgebouw. Het werd zeer stijlvol gerenoveerd als luxehotel en beschikt over een eigen casino en entertainment complex. Het mag zonder meer een van de meeste luxueuze hotels en gebouwen van Swakopmund genoemd worden. In totaal telt het hotel 90 kamers die van alle moderne comfort werden voorzien. Hier wordt Namibische gastvrijheid gecombineerd met hedendaags comfort. Een uitstekende keuken die zich vooral toespitst op verse visgerechten. The Captian's Tavern is een must om te bezoeken. Wat dacht u misschien van het woestijn golfterrein?

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2019

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Swakopmund Hotel werkt met BAR (Best Available Rates), gelieve ons te contacteren voor de beste/laatste prijs afhankelijk van uw datums. Kinderen onder de 12 jaar verblijven gratis als ze de kamer van de ouders delen (maximum 2 kinderen in de kamer). 0 - 2 jaar: gratis. Kinderen van 3 -12j: betalen 50% van de maaltijdprijzen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarSateliet TV

In de omgeving:

StrandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in