GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Brookes Hill Suites

4 99kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Port Elizabeth Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Legacy Hotels
8.92 m | Lat:S 33° 58' 42" Long: E 25° 39' 0" check-in: 16:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Brookes Hill Suites is vlak bij de Indische Oceaan gelegen en is geschikt voor zowel voor de zakenlui als voor vakantieganger. Het hotel ligt in Humewood, met uitzicht op de baai van Algoa. Het beschikt over een buitenzwembad, maar ligt tevens op 200 meter afstand van het strand. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen balkon met uitzicht op zee, alsook satelliet televisie, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Butter's Restaurant is de plaats van afspraak voor uw maaltijden. Het a la carte restaurant serveert lichte lunches, alsook avondeten. Brookes Hill Suites ligt op 4 km afstand van de haven, en op amper 100 meter van het Oceanarium. Vlakbij is eveneens het Summerstrand, een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in het beoefenen van watersport, of gewoon willen genieten van de zon en de zee. Het casino ligt binnen loopafstand. Toegegeven de kamers zijn aan vernieuwing toe, maar voor een hotel op deze locatie zijn de tarieven zeer democratisch te noemen.
Opmerking: Brookes Hills Suites werkt voortaan met BAR (best availbale rates), contacteer ons voor de juiste prijs voor de gewenste data.

Kinderen: Kinderen onder de 18 jaar (maximum 1 per kamer) indien ze de kamer delen met 1 of 2volwassenen aan 255 rand/dag. Maaltijden zijn ter plaatse extra te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandStadTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in