GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Magoebaskloof Hotel

3 38kamers/units
Zuid-Afrika | Oostelijk laagveld | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Orion Hotels
732.6 m | Lat:S 23° 53' 20" Long: E 29° 59' 44" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Magoebaskloof Hotel is gelegen ten midden de bossen op een 15 km van het gekende Tzaneen, een ideale uitvalsbasis om de unieke regio te verkennen. Dit gebied was vroeger vooral gekend voor de vele theeplantages die ondertussen plaatsgemaakt hebben voor macademian- en boomplantages. Het hotel heeft standaard kamer en luxe kamers. De standaard kamers liggen in het hoofdgebouw. Eerlijk is eerlijk, deze zijn ruim, maar wel heel sober en een tikkeltje oubollig ingericht. Hier zijn de badkamers voorzien van ligbad met douche in het bad. Ook deze zijn net als de kamer zelf toe aan vernieuwing. Verder zijn er de luxe kamers die werden ondergebracht in aparte gebouwen in de grote tuin. Ze zijn nieuwer en dat merk je ook meteen aan de afwerking, maar ook hier kan je niet echt spreken van luxe maar wel een ruime kamer die comfortabel werd ingericht. Magoebaskloof heeft een eigen bar en restaurant onder de naam Tlou. Hier kan je terecht voor allerhande maaltijden. In de meeste gevallen worden de maaltijden in buffetstijl gebracht, al is dit afhankelijk van het aantal gasten op het moment. De standaard kamers kijken uit op het zwembad en de Magoebas vallei. Ze hebben alle een eigen badkamer met douche, alsook een televisie (lokale kanalen) en thee- en koffiefaciliteiten. De familie kamers zijn ruimer en kijken eveneens uit over het zwembad en het gebergte. Voor de kinderen zijn er stapelbedden en de kamers hebben een aparte zitruimte. De Deluxe kamers liggen aan de rand van het boswinningsgebied en hebben een terras met adembenemend uitzicht over de omgeving. Op het domein is een eigen squash court, zwembad en in de nabijheid bestaat de mogelijkheid om wandelingen te ondernemen of om op de fiets te stappen. Hengelaars kunnen terecht bij de Ebenezer Dam. Het is niet meteen Go Zuid-Afrika's eerste keuze als hotel, maar wie geen andere opties heeft zal hier terecht kunnen aan niet al te hoge prijzen.
Opmerking: Max. twee kinderen gratis bij twee betalende ouders. Ontbijt kinderen: onder 6 jaar gratis, boven 6 jaar aan 50%.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Douche
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in