GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Hill Top Country Lodge

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Tzaneen Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Eleen Joubert
693.75 m | Lat:S 23° 48' 48" Long: E 30° 11' 54" check-in: 14:00:00 / check-out: 10:00:00
Reserveer
Hill Top Country Lodge is, zoals de naam het reeds prijs geeft, gelegen op een heuvel met een spectaculair uitzicht over de Letaba rivier, de landerijen en het unieke gebergte. Het gastenhuis wordt omgeven door subtropische boomgaarden, een paradijs voor vogelliefhebbers en waar gasten kunnen genieten van enkele waterpartijen en tot rust kunnen komen bij het zwembad. De vergezichten zijn op z'n zachtst gezegd adembenemend te noemen en het is werkelijk een locatie om geheel ontspannen te kunnen genieten van al wat je omringt. Hill Top Country Lodge telt 7 individueel ingerichte kamers, allen met eigen badkamer. Onder de standaard uitrusting van de kamers is er onder andere airconditioning, een minibar, televisie met lokaal Dstv-pakket en een houten dek met zicht op de prachtige omgeving. De kamers zijn alvast heel ruim en werden in Afrikaans-Marokkaanse stijl opgetrokken. Er is heel veel oog voor detail en verfijnde afwerking. Draadloos internet behoort tot de extra diensten, en wie wenst kan op verzoek blijven dineren. Het gastenverblijf is alvast een hele goede locatie om de Tzaneenregio te ontdekken, denk daarbij maar aan Magoebaskloof, Modjadji Cycad Forest, Centraal Kruger Nationaal Park, en nog tal van andere bezienswaardigheden.
Opmerking: Check in na 19u Rand 20/u extra. Dineren kan, minimum 8 personen moeten gereserveerd hebben, en het is best dat u dit bij reservatie even meldt.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Onze kamer was prachtig en luxueus. Helaas hebben we er niet veel van gezien daar we laat waren aangekomen en vroeg weer zijn vertrokken. Gelieve wel aan volgende reizigers te melden dat er geen restaurants, noch take-aways open zijn op 25 december. Wij hebben op een tankstation voorverpakte broodjes moeten afhalen na een zoektocht van meer dan een uur, en deze waren niet te eten. Geen probleem, maar was in schril contrast met de prachtige locatie waar we dit hebben moeten nuttigen... Personeel was zeer vriendelijk.

Bruno en Josy Bittoun (13-01-2015)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in