GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Avondrust Guest house

6kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Nico Hattingh
755 m | Lat:S 32° 15' 3" Long: E 24° 32' 4" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Avondrust is gelegen in een rustige straat op wandelafstand van het historische centrum van Graaff-Reinet, dat vooral gekend is vanwege de vele typische Kaap-Hollandse en Victoriaanse gebouwen, om het niet eens te hebben gehad over de prachtige 'Vallei der Verlatenheid' in het Camdeboo Nationaal Park.

Alle kamers van het gastenhuis zijn ruim en brengen je terug naar de tijd van een rijk verleden. Dat de eigenaars gepassioneerd bezig zijn met binnenhuisdecoratie reflecteert zich in de afwerking van de tuin en de kamers. Er is duidelijk gekozen voor het in stand houden van de traditionele sfeer uit de 'oude dagen'. In toon met de eeuwenoude gebouwen die Graaff-Reinet zo uniek maken, werd het meubilair speciaal gekozen dat typisch is aan die tijd, wat niet wegneemt dat er ook gezorgd is voor het nodige comfort.

Het leuke aan dit gastenhuis is, dat je makkelijk te voet de binnenstad kan verkennen en dat restaurants op wandelafstand liggen, zodat je niet meer de wagen hoeft te nemen. Avondrust gastenhuis beschouwen we als ideale uitvalsbasis om Graaff-Reinet te ontdekken en is prijs/kwaliteit heel correct!

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2020

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Kinderen +12 welkom aan het volwassen tarief - ontbijt is niet inbegrepen en kan genuttigd worden in een restaurant op wandelafstand

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

WasserijZwembadInternet toegang

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de omgeving:

Stad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Waw opnieuw. Na enkele dagen Lesotho aangenaam om te ontspannen in prachtige tuin, locatie is prima. Goede restaurants vlakbij.

Joost Vanreusel & Jorien Winderickx (12-01-2018)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in