GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kagga Kamma Private Nature Reserve

4 16kamers/units
Zuid-Afrika | Cederbergen | Kagga Kamma Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Heinrich de Waal
480.53 m | Lat:S 32° 44' 27" Long: E 19° 35' 38" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Kagga Kamma Private Nature Reserve is gelegen in het rustige zuidelijke deel van de beroemde Cederbergen. Hier is geen sprake van mobiel verkeer, pollutie, drukte, straatverlichting of wat dan ook. In tegendeel, buiten de zeer indrukwekkende natuur zal je hier 's nachts vergezeld zijn van duizenden sterren die de hemel vullen. Heden kan je hier eeuwenoude rotsschilderingen terugvinden van de San, Bosjesmannen. Sommige van hen meer dan 6.000 jaar oud. Kagga Kamma ligt op ongeveer een drietal uur rijden van Kaapstad en niet eens gek ver weg van Ceres. Dit natuurgebied is gekend voor de zeer dramatische rotsformaties, alsook het uniek berglandschap. Dit natuurreservaat heeft verschillende type accommodatie, waaronder de Honeymoon Cave, de Deluxe Caves, maar ook de Deluxe hutten. Alle voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en de nodige nutsvoorzieningen die uw verblijf alleen maar aangenamer maken. Wie graag helemaal een wil zijn met de natuur, moet ongetwijfeld overnachten in de Outcrop Open-Air kamer met een extra groot bed, een buitendouche, eigen open haard en leefruimte. Sinds februari 2016 is er ook de Star Suite, Open Air Room. Deze unieke kamer is gelegen op een privaat platform, drie kilometer buiten de lodge. Het bed staat in openlucht onder een prachtige rotsformatie en met zicht op de open vlakte. Het plafond van je kamer is een prachtige sterrenhemel. Je beschikt over een zwembad in de rotsen, alsook een 'sterrenbad' en buitendouche.

Kagga Kamma Private Nature Reserve heeft een eigen restaurant met bar, groot zwembad en voor wie dit wenst ook een televisieruimte. Bezoekers zullen tijdens de San Cultural Tour met eigen ogen de fascinerende rotsschilderingen kunnen bewonderen. Maar er is meer, zo zijn er ook 4x4 safari tochten die je meenemen op een zoektocht naar typische planten- en bloemensoorten, maar ook heel wat diersoorten die hier voorkomen. Wie dit wenst kan ook op safari met een quad bike of op eigen tempo gebruik maken van de verschillende wandelroutes op het domein. De lodge beschikt tevens over een Health and Beauty Spa, met een brede reeks van mogelijkheden en behandelingen waaruit gekozen kan worden. Bezoekers die toch in contact willen komen met de buitenwereld, kunnen beschikken over draadloos internet (50mb gratis).

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Full Board omvat accommodatie, alle maaltijden en 2 activiteiten per dag.
- DBB omvat accommodatie, ontbijt en diner. 

- Activiteiten kunnen ter plaatse apart bijgeboekt worden.

- Optioneel te boeken: Sky suite of Star suite open-air (indien het weer het toelaat) aan 1480 rand bovenop het tarief van de geboekte kamer.

Kinderen: 

- 0 tot 2 verblijven gratis bij twee volwassenen (max. 1 kind per kamer)
- Kinderen tussen 3-12 jaar aan kindertarief

Activiteiten:
- Ochtend nature drive (7.30 uur): 575 rand/pp (kinderen 290 rand)
- Avond nature drive (21.15 uur): 575 rand/pp (kinderen 290 rand)
- Sundowner tour (16 of 17 uur): 575 rand/pp (kinderen 290 rand)
- Rock Art tour (10 tot 12 uur): 575 rand/pp (kinderen 290 rand)
- Quadbike (namiddag): 450 rand voor 1 uur, 715 rand voor 2 uur
- Stargazing (21.15 uur): 140 rand/pp

Andere activiteiten, zoals reptielen rondleiding, gin tasting, drumba, wine tasting en picknick, zijn op aanvraag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de omgeving:

WildBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

onze accommodatiesin Kagga Kamma (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in