GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Karoo Nationaal Park

38kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Beaufort West Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): SANParks
843.12 m | Lat:S 32° 21' 48" Long: E 22° 32' 28" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Dit is een semi-woestijngebied en omvat een gedeelte van het Nuweveld berggebied. Lokale rotsen bevatten fossiele overblijfselen van meer dan 310 miljoen jaar terug. Gelegen in de Oost-Kaap ten noordwesten van Beaufort-West is dit een gebied waar voornamelijk bergzebra's, springbokken, gemsbokken, zwarte neushoorns, buffels, rode hartebeesten, koedoes, klipspringers, jackhalzen en bavianen voorkomen. Voor de vogelliefhebbers zal het een aangename verrassing zijn dat hier ook de zwarte adelaar waar te nemen valt die het vooral gemunt heeft op de klipdassies en de lammeren van de lokale schaapboeren. Dit park beschikt over een souvenirshop en minisuperette. Tevens een eigen restaurant.

TARIEVEN VOOR DE MAAND december 2023

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Conservation fee niet inbegrepen, ter plaatse te betalen van 1/11/2023 t/m 31/10/2024: 266 rand/pp per dag, kinderen <12 aan 50%
- chalet CH2/4 maximum 2 volwassenen en 2 kinderen <12 jaar op slaapzetel toegelaten. Indien kinderen ouder dan 12 zijn, dient een aparte cottage of een familie cottage geboekt te worden

Drones: Vliegen met drones voor commercieel, recreatief en/of privégebruik in nationale parken in Zuid-Afrika is niet toegestaan. Niet alleen ter bescherming van de privacy, maar ter bescherming van het wildleven en om stroperij tegen te gaan.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Open haardZwembadBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Perfect. Dieren vlakbij. Goed uitgeruste en onderhouden lodges. Ontbijt iets minder van kwaliteit en keuze.

Marc Belmans en Martine Kempen (28-11-2018)

onze accommodatiesin Beaufort West (2)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in