GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Andries Stockenstrom

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Karoo | Graaff Reinet Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Gordon en Rose Wright
756.93 m | Lat:S 32° 15' 8" Long: E 24° 31' 54" check-in: 14:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Dit gastenhuis is wel heel speciaal en kreeg gedurende drie opeenvolgende jaren de titel van 'Best full-service Guesthouse in Zuid-Afrika'. Dit oude, maar charmante herenhuis dateert van 1819 en staat geklasseerd als nationaal monument. In 2008 veranderde het van eigenaar en namen Gordon en Rose Wright de zaken over. Gordon is vastberaden om de goede naam van de keuken hoog te houden en een jarenlange traditie succesvol verder te zetten. Het avondmaal kan genuttigd worden in het Gordon's Restaurant, vooraf reserveren is een must.
Opmerking:
Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen bij de ouders op de kamer slapen. Tot twee kinderen kunnen in de mini deluxe te slapen worden gelegd bij de ouders.
Er zijn ook babybedjes beschikbaar aan R185/nacht.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieHaardrogerTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in