GO ZUID-AFRIKA

Map Optiestoon/verberg details

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Loading map...

Ontdek Zuid-Afrika

We kwamen reeds snel tot de conclusie dat een enkele pagina niet voldoende zou zijn om te kunnen vertellen wat Zuid-Afrika te bieden heeft. Met negen provincies en een oppervlakte van 1,2 miljoen vierkante kilometer is het dan ook wel best een groot land te noemen, heel groot zelfs. Haar naam verklapt het reeds, gelegen aan het meest zuidelijke punt van Afrika, grenzend in het noorden aan Namibië, Botswana en Zimbabwe, en in het oosten aan Mozambique en Swaziland. Vrijwel in het midden ligt de onafhankelijke staat Lesotho, welke geheel door Zuid-Afrika wordt omsloten, en daar bovenop grenst het land ook nog eens aan twee oceanen, de Indische en Atlantische Oceaan.

Op alle vlakken blinkt dit unieke land wel uit. Geschiedkundig alleen al legde het een hele grote weg af. Strandlopers en de San inwoners gingen de Portugese en Nederlandse ontdekkingsreizigers reeds lang vooraf. Stille getuigen hiervan zijn de vele honderden rotsschilderingen die je over heel het land kan terugvinden. De komst van de Europeanen bracht ontwikkeling met zich mee, denk daarbij maar aan een verversingspost voor het VOC bij Kaapstad, de wijnlanden en de introductie van landbouw. In de 19e eeuw begon een andere wind te waaien. Grenzen werden verlegd en mede door de vondst van goud en diamant kwam ook de drang naar meer. Enkel oorlog bracht uitkomst en het zou duren tot de 20e eeuw voordat de rust zou terugkeren.

Tijdens de periode van de industriële revolutie ontwikkelt Zuid-Afrika zich in een mum van tijd tot een grootmacht, maar er hangt ook een donkere wolk boven het land, genaamd apartheid. In de jaren die volgen is segregatie van blanke en zwarte rassen aan de orde van de dag. De zwarte bevolking komt in opstand en het verzet wordt vrijwel meteen de kop ingedrukt. Onder die verzetsleden bevindt zich Nelson Mandela. Hij belandt samen met vele anderen voor jaren achter de tralies, wanneer ze opkomen voor gelijke rechten. Het zou duren tot eind jaren '80 van de 20e eeuw alvorens werk wordt gemaakt van een nieuwe democratie. Die democratie is ondertussen meer dan 20 jaar oud en Zuid-Afrika toont de wereld dat een multi-culturele samenleving wel degelijk kan werken. Tijd nu voor jullie om dit uniek land, met haar enorme diversiteit (op alle vlak) te ontdekken met Go Zuid-Afrika!

Meer info: WEST-KAAP | OOST-KAAP | KWAZULU-NATAL | VRYSTAAT | MPUMALANGA | LIMPOPO | NOORD-WEST | GAUTENG | NOORD-KAAP

Grensformaliteiten

Voor Zuid-Afrika hoef je als Belg of Nederlander niet te beschikken over een visum. Wel moet je paspoort minimum 6 maanden na thuiskomst nog geldig zijn. Zorg dat er minimum twee lege pagina's in het paspoort beschikbaar zijn voor de nodige stempels. Tevens moet je bij aankomst in het bezit zijn van een geldig retourticket. De tijdelijke verblijfsvergunning is 90 dagen geldig, tenzij je vooraf bij de ambassade in eigen land andere afspraken hebt gemaakt. Zowel in Lesotho als in Swaziland betaal je wegenbelasting. Deze is contant te betalen nadat je de nodige douaneformaliteiten hebt geregeld. Zorg dat je je paspoort bij je hebt, alsook een bewijs van de verhuurmaatschappij (cross-border certificate) dat de huurwagen de grens over mag. Een internationaal rijbewijs is noodzakelijk als je rijbewijs geen opschrift 'drivers licence' in het Engels heeft.

Hoe Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland ontdekken

Alle drie de landen zijn perfect geschikt voor een selfdrive. In Zuid-Afrika is het wegennet schitterend en de bewegwijzering zeer goed. In Swaziland gaat het er allemaal wat primitiever aan toe, maar zijn de wegen vrijwel overal geasfalteerd, al kunnen deze op sommige plaatsen in minder goede staat zijn. In Lesotho zijn enkel de grootsteden verbonden door asfaltwegen, daarbuiten zijn het vrijwel overal grindwegen en is het parcour vaak technisch. Een 4x4 is de aangewezen manier om Lesotho te bereizen. Er wordt in de drie landen links gereden (stuur aan rechterkant) en voorrang aan rechts gegeven, net als in Engeland. Verkeer op rotondes heeft altijd voorrang. Voor rijden in landelijke gebieden geldt de regel dat een automobilist altijd minstens één meter afstand van de wegrand moet houden. Aan kruispunten werkt men vooral met stopstrepen (four-way stop), waarbij het voertuig dat als eerste stopt, ook als eerste mag doorrijden. Wanneer verkeerslichten niet werken, geldt dezelfde regel.

Onze selfdrive programma's zijn zo samengesteld dat u op een comfortabel ritme kan reizen. Mocht u beperkt in tijd zijn, is het aangewezen om eventueel te opteren voor een binnenlandse vlucht, of meerdere vluchten. Het is ook perfect mogelijk om meerdere landen te combineren, bijvoorbeeld Zuid-Afrika en Namibië, of een verlenging Victoria Watervallen en/of Mauritius, als voorbeeld.

Beste reisperiode

Je kan alle drie de landen vrijwel het hele jaar door bezoeken. De seizoenen liggen omgekeerd ten opzichte van Europa. Globaal gezien, wanneer je uit bent op het zien van walvissen, een actieve dierenwereld, veel bloemenpracht en aangename temperaturen, dan is eind augustus tot en met november de allerbeste periode. Over het algemeen kan je ook stellen dat de Kaap en Tuinroute regio het best bezocht worden tijdens de zomermaanden (oktober tot maart), gezien het Mediterraan klimaat, maar ook de paasperiode (maart, april) en het voorjaar (augustus tot november) zijn zeer mooie periodes daar het dan over het ganse gebied nog steeds aangenaam warm is, de wind wegvalt en vrijwel nergens neerslag wordt opgemeten. Meer naar het oosten, in de Kwazulu-Natal regio, heb je het Drakensgebergte waar de kans bestaat dat je tussen juni en augustus sneeuw kan verwachten in de hoger gelegen gebieden. Meer naar de kust toe is het in de zomer warm en vochtig (november tot februari) en zacht, maar aangenaam warm tijdens de winter (juni tot september).

Meer naar het noorden zal je merken dat de zomermaanden (november tot april) warm zijn, maar dat ook de kans bestaat dat een donderbui in de late namiddag plaatsvindt. Die buien zijn meestal van korte duur en verdwijnen weer even snel, als dat ze gekomen zijn. De winterperiode (eind mei tot september) is droog, zonnig en aangenaam warm overdag. 's Nachts koelt het wel flink af, soms zelfs tot bij het vriespunt. Het is wel de periode bij uitstek om wild te observeren, gezien het dor en droog is en de dieren zijn aangewezen op drinkputten. De Noord-Kaap is semi-woestijngebied, met hele warme zomermaanden en kille wintermaanden. De neerslag hier is beperkt en de meeste bezoekers verkiezen hier te reizen rond augustus tot en met september, dit vanwege de unieke bloemenpracht.

Veiligheid

Gebruik je gezond verstand en onthoud dat net als alle andere grootsteden in de wereld, ook de grootsteden in Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland, niet gespaard blijven van criminaliteit. De meeste verblijfplaatsen hebben een kluis om waardevolle voorwerpen in bewaring te geven. Laat niets zichtbaars in de auto liggen, ook geen kleding of lege tasjes en loop niet te koop met dure voorwerpen.

Gezondheid

Inentingen zijn voor de drie landen niet verplicht, enkel indien u vanuit Zambia terug via Johannesburg reist, is een gele koortscertificaat vereist. Wel is er bestaand malaria risico (tijdens de zomermaanden) in delen van Kwazulu-Natal, Mpumalanga, Limpopo en de Noord-West. Contacteer best vooraf het Tropisch Instituut of uw huisarts voor advies. Alle andere provincies, Lesotho en Swaziland zijn malaria vrij. Het is aangeraden een goede zonnebrandbescherming te gebruiken.

Horeca en restaurants

Vooral Zuid-Afrika heeft een streepje voor als het gaat om een schitterende en zeer gevarieerde keuken. De Europese, Oosterse, Indiase en Kaap-Maleise invloeden hebben een belangrijke stempel gedrukt op de hedendaagse keuken en vooral op kwaliteit en variëteit. Europese migranten brachten in de jaren '80 en '90 van de 20e eeuw ook heel wat kennis op het vlak van koken mee naar Zuid-Afrika en dat heeft er toe bijgedragen dat je tegenwoordig vrijwel overal in het land culinair verwend zal worden. Van de meest eenvoudige gerechten tot heerlijke meergangenmenu's in exclusieve restaurants. Italiaans, Grieks, Thais, Chinees, Portugees, Frans, je mag er zeker van zijn dat er voor alle smaken en budgetten wel iets te krijgen valt.

In Swaziland gaat het er allemaal wat klassieker aan toe en wordt de keuken vooral beïnvloed door de grotere restaurantketens die vanuit Zuid-Afrika hun intrede hebben gedaan. Hoewel de keuken best lekker is, is het menu wat eentonig en saai. In Lesotho ben je meer gebonden aan het restaurant van je accommodatie. In de nationale parken is er meestal een restaurant of snackbar verbonden aan een kamp, maar verwacht hier absoluut geen culinaire toppers, slechts een beperkte keuze, en niet altijd de vriendelijkste bediening. Hier hebben de meeste typen accommodatie een eigen of gedeelde keuken. Kampeerterreinen of picknickplaatsen hebben vrijwel steeds voorzieningen voor de braai (barbecue). Hoewel er vaak een winkel in de nationale parken voorzien is, is de keuze slechts beperkt en raden we aan vooraf je inkopen te doen in de dichtstbijzijnde stad of shoppingcenters. Kerstmis, oudjaar en Pasen worden traditioneel uit huis gevierd en het is dan ook aan te raden vooraf reeds een restaurant te reserveren, om zeker te zijn van een plaats. Controleer best ook even het menu vooraf, alsook de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Accommodatie

Er is in alle drie de landen geen gebrek aan accommodatie, en dit binnen ieders budget. Van de goedkoopste backpackers tot de meest exclusieve hotels. Het niveau, zeker in Zuid-Afrika, is van hoge kwaliteit. Daarin heeft vooral de concurrentie wat mee te maken, maar ook de steeds meer eisende wereldreiziger wil waar voor zijn geld. Wij hebben een zeer uitgebreide selectie van accommodatie in alle drie de landen. Sterker nog, hoewel we vaak suggesties zullen maken, geven we ook de kans om zelf te bepalen wat binnen uw verwachtingen en budget past. Al onze klanten krijgen ook nog eens de kans de logementen te beoordelen. Die beoordeling, en onze grondige kennis van zaken, gaan u zeker helpen bij uw keuze.

Activiteiten

Tal van activiteiten kunnen worden ondernomen, denk daarbij aan ballonvliegen, fietsen, bungee springen, kooiduiken met haaien, walvistochten, safaritochten (al dan niet te voet), helikoptervluchten, riviercruises, wandeltochten, bergbeklimmen, mountainbiken, interactie met dieren zoals olifant, cheeta en leeuwen. We helpen u hierbij graag bij uw keuze en voor sommige zaken, is het vaak verstandig deze reeds vooraf te reserveren. Contacteer ons gerust voor meer advies.

Gamedrives (of safari's) zijn een authentieke en vooral een onvergetelijke safari ervaring. De twee betekenen exact hetzelfde, 'op reis gaan', maar gamedrive is in Zuid-Afrika de meest gebruikte term als je er op uit trek in een open voertuig, onder begeleiding van een ervaren ranger/spoorzoeker. In Zuid-Afrika zijn er verschillende manieren om op zoek te gaan naar wilde dieren. Dat kan onder begeleiding, in een privaat wildpark, een nationaal park, of met de huurwagen er zelf op uit trekken. We stellen je graag de verschillende mogelijkheden voor.

Privaat wildparken

Privaat wildparken en de daarbij horende game lodges, zijn zeer populair geworden de laatste jaren. Vooral dan omwille van de onvergetelijke ervaring om onder begeleiding van een ranger/spoorzoeker tot bij de wilde dieren te worden gebracht, waaronder de Big Five (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant), vaak letterlijk tot op enkele meters. Toegegeven, voordelig is deze optie niet, en toch, Go Zuid-Afrika is erin geslaagd een brede waaier aan lodges te vinden waarbij de prijzen variëren tussen de 100 en 1.000 euro, per persoon, per nacht. Hiermee kan u zelf bepalen wat past binnen uw budget. We helpen je vervolgens ook graag verder met de verfijning van die keuze, vooral omdat het belangrijk is dat niet alleen de locatie goed moet zijn, maar ook het logement en de ervaring van uw ranger/spoorzoeker. Vooral dat laatste is van enorm belang. Je mag weinig, of juist heel veel voor een private lodge hebben betaald, maar een safari gaat en staat in de eerste plaats bij een goede ranger. Vergeet ook niet dat in deze prijs voor de accommodatie tevens bijna altijd alle maaltijden zitten, twee gamedrives en mogelijk ook een voetsafari, terwijl je in nationale parken zelf instaat voor je maaltijden (of op restaurant gaat), en je activiteiten er extra moet bij nemen.

Nationale parken

Zuid-Afrika en Swaziland hebben tal van nationale parken waar je een rijke dierenwereld kan aantreffen. Het verschil met de privaat wildparken is dat je er hier in de meeste gevallen met je huurwagen zelf op uit trekt en de dieren gaat opsporen. Een uitgebreid wegennet, over zowel geasfalteerde, alsook grindwegen, brengen je naar verschillende locaties en elke locatie trekt bepaalde dier- of vogelsoorten aan. Dat maakt het tegelijkertijd uniek, maar ook best spannend. In heel wat van deze nationale parken bestaat tevens de mogelijkheid om gamedrives of voetsafari's te ondernemen onder begeleiding van een ranger. Die gamedrives verschillen duidelijk met die van een privaat wildpark. Daar waar je in een privaat wildpark tot bij de dieren wordt gebracht, zal je en mag je in nationale parken niet afwijken van de officiële wegen. Dat maakt dat je de dieren niet altijd van dichtbij zal kunnen observeren of fotograferen, tenzij ze toevallig langs de kant, of op de weg liggen. De beleving en de bijhorende foto- of filmmateriaal is hierdoor anders. In nationale parken, doordat het staatsinstellingen zijn, zijn de rangers ook niet altijd even gemotiveerd, wat in de privaat wildparken altijd wel het geval zal zijn. Ze beschikken ook niet altijd over gelijkaardige voertuigen zoals de luxe open jeeps, met verhoogde zitplaatsen (al dan niet met een zonnewering boven je hoofd), maar maken vaak gebruik van open trucks met meer zitplaatsen maar minder comfort.

Kiezen tussen een privaat of nationaal wildpark

Geen makkelijke vraag, maar we helpen je graag bij je keuze. Je hebt via Go Zuid-Afrika namelijk de optie om eventueel een nationaal park te vervangen door een privaat wildpark of omgekeerd. Of wat dacht je van een combinatie van de twee!? Als het de eerste ervaring is met Afrika en wild, raden we je deze laatste optie ten zeerste aan omdat het een zeer unieke ervaring is om met rangers in open jeep op zoek te gaan naar het wild en er op enkele meters afstand van te staan en te genieten. Maar het is ook leuk om zelf eens op zoek te gaan naar de dieren. Deze uitdaging hoeft geen extra energie te kosten, of zelfs tot frustraties te leiden. In de meeste kampen van de nationale parken bevinden zich namelijk prikborden en logboeken waar bezoekers in/op aanduiden waar ze bepaalde diersoorten gezien hebben. Voor sommige nationale parken (denk daarbij aan Kruger nationaal park) bestaan er zelfs apps die aanduiden waar, op welk moment, dieren werden gespot. Go Zuid-Afrika heeft tevens jarenlang ervaring met wildparken en het lokaliseren van dieren, en die ervaring delen we met jullie in de digitale reisgids, aan de hand van tips, detailkaarten en routes die gegarandeerd resultaat opleveren.

Wildparken en malaria

In bepaalde gebieden in Zuid-Afrika is het aangeraden om antimalariamiddelen te nemen. Vooral de kanten van Kruger nationaal park, Mpumalanga, Limpopo en delen van Kwazulu-Natal worden beschouwd als malariagebied. Echter is dit vooral van toepassing op de zomermaanden (Europese winter). Tussen juni en augustus zijn de nachten te koud en muggen niet actief. Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, raadpleegt het best de huisarts of het Instituut van Tropische Geneeskunde. Insectwerende middelen zijn al een hele goede manier om je te beschermen en het dragen van lange mouwen of broek en lange sokken werkt eveneens preventief. Nog meer zekerheid heb je wanneer je malariavrije gebieden bezoekt. De meest populaire malariavrije gebieden zijn Noord-West, Noord-, West- en de Oost-Kaap. Je kan deze gebieden het hele jaar door bezoeken, maar extra voordeel haal je in de West- en Oost-Kaap, als je reserveert tussen mei en eind augustus (wel meer kans op al eens een regenbui).

Op safari met de kinderen

Hoewel niet alle privaat wildparken er op inspelen, toch zijn er ook heel wat die kinderen zeer welkom heten. Boven de 12 jaar is dit meestal geen probleem, maar voor jongere kinderen is het soms wel zoeken. Gelukkig hebben heel wat van de wildparken speciaal aangepaste programma's waarbij kinderen tussen 6 à 12 jaar op een leuke, interactieve manier met de natuur in contact komen. Het hangt van lodge tot lodge af of kinderen al dan niet mee op gamedrive of voetsafari mogen. Sommigen hebben ook babysit faciliteiten of lassen aparte gamedrives voor kinderen in. Go Zuid-Afrika beschikt alvast over een brede waaier aan logementen die kindvriendelijk te werk gaan en we helpen je graag bij de juiste keuze ervan.

Accommodatie

Zowel in privaat wildparken, als in nationale parken, heb je verschillende type accommodaties. Zowel in Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland zijn de accommodaties in nationale parken echter vaak wel een beetje verouderd en aan vernieuwing toe. Echter is het wel zo dat ze vaak op een zeer unieke locatie liggen. Denk daarbij aan een logement op een heuvel met uitzicht op het landschap, of aan de oceaan of een meer, of op plekken waar geen alternatieven worden aangeboden. Dan is vaak juist net een nationaal park de juiste keuze. Het wat mindere comfort of wat verouderd meubilair, vergeet je dan snel bij het zien van de unieke fauna en flora. Privaat wildparken komen eveneens in alle maten en gewichten. Het niveau hier ligt over het algemeen hoog. Men heeft de keuze uit eenvoudige of net hele luxueuze logementen, maar naar onze mening is niet alleen de prijs belangrijk, maar ook de locatie, de grootte van het natuurgebied of concessie, en de goede service en gamedrives die worden aangeboden. De accommodatie komt meestal in de vorm van chalets, cottages, typische rondavel hutten of tenten onder canvas. Afhankelijk van je budget maak je dit zo duur, of zo goedkoop als je maar zelf wil. Voor wie weinig tijd heeft en luxe primeert, bestaat er ook de optie te kiezen voor fly-in safari's. Ook hier helpen we graag verder bij de juiste keuze.

Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland lenen zich perfect om met een eigen huurwagen te verkennen, maar dan liefst met een betrouwbare partner.
Go Zuid-Afrika heeft in de loop der jaren reeds heel wat autoverhuurmaatschappijen de revue zien passeren, maar als het op service, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, prijs en snelle tussenkomst bij eventuele problemen komt, is er slechts één partner, Bidvest Car Rental.

Bidvest Car Rental heeft een zeer uitgebreid assortiment aan huurwagens, van de kleinste wagen tot een volwaardige minibus, of 4x4 voertuig. Zelfs op het vlak van luxe wagens zullen onze klanten hun gading vinden. Uit de praktijk leren we dat we te alle tijde alert moeten zijn op wat kan gebeuren, want een ongeval is nooit ver weg. Het kan je aanvankelijk zo mooie reis een totaal andere wending geven. Op dergelijke momenten is een betrouwbare partner van cruciaal belang. Bidvest Car Rental is zo een partner en zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk een vervangwagen of wisselstukken voorhandig zijn. Wij van Go Zuid-Afrika staan op datzelfde moment, in uw eigen taal, klaar om te bemiddelen, mocht dit nodig zijn, dit zodat je zorgeloos de reis kan verder zetten.

Het kiezen van de juiste wagen voor Zuid-Afrika

Buiten Lesotho, waar je best te alle tijde kiest voor een 4x4 aangedreven voertuig, heb je in Zuid-Afrika en Swaziland geen 4x4 voertuig nodig. Het wegennet is schitterend, goed onderhouden en bewegwijzerd. Enkel in privaat wildparken of nationale parken kom je wel eens op onverharde wegen, maar ook daar is geen 4x4 voertuig nodig. Mocht dat wel nodig zijn, zullen we je dit vooraf adviseren.

De meest gekozen voertuigen zijn van het standaard type (catg. M, B, C). Afhankelijk van het budget kan je dan kiezen voor een kleiner of groter model, al dan niet handgeschakeld of met een automatische versnelling. Aan te bevelen, maar iets duurder, is een 2x4 aangedreven voertuig zoals de Toyota Avanza (catg. I) of Honda CRV (catg. K). Grote voordeel van deze voertuigen is dat ze hoger van de grond liggen, comfortabel rijden en zich goed lenen om op zowel geasfalteerde als onverharde wegen te rijden. Ook in losliggend zand gedragen ze zich veel beter. Wie bereid is om nog meer geld op te hoesten, of toch prefereert om met een 4x4 aangedreven voertuig te rijden, kan kiezen tussen een Single Cab of Double Cab 4x4 voertuig met een gesloten laadruimte. Deze hebben een nog hogere ophanging en zijn geschikt voor alle terrein. Voor de grotere gezinnen, of kleine groepen raden we de VW Combi of Toyota Quantum (catg. N) aan, maar je kan ook voordeel halen bij het huren van twee of meerdere voertuigen. We adviseren je alvast graag bij het maken van de juiste keuze van huurwagen op basis van de route die je gaat afleggen.

Een romantische en indrukwekkende huwelijksreis naar Zuid-Afrika is niet nieuw, dat mag geen wonder wezen gezien de onmetelijke schoonheid en diversiteit die het land op alle vlak te bieden heeft. Ook niet nieuw, maar wel meer en meer in trek, en onvergetelijk, is trouwen in Zuid-Afrika. Zeg nu eerlijk, het huwelijk is bedoeld als één van de meest bijzondere dagen uit je leven, waarom dan niet uitgerekend in één van de mooiste landen ter wereld. Wat is er nu mooier, en best uniek, dan elkaar het ja-woord te geven in het buitenland, en te trouwen met de Tafelberg als achtergrond. Of wat dacht je van een huwelijk tussen de Kaapse wijngaarden, of toch misschien liever in een mooie safari lodge in een privaat wildreservaat, je kan het zo gek niet bedenken.

Een huwelijk kan dus perfect plaatsvinden in Zuid-Afrika en wordt zowel in België als Nederland erkend. Zuid-Afrika is nota bene één van de weinige landen in de wereld waar ook homo’s en lesbiennes officieel kunnen trouwen. Bij een huwelijk denken we meteen aan heel veel familie en genodigden, maar een huwelijk in Zuid-Afrika laten plaatsvinden, gebeurt op heel diverse manieren. Sommigen kiezen als jong stel, om met slechts enkele getuigen of in intiem gezelschap te trouwen. Anderen vernieuwen hun geloften of nemen zelfs de kinderen mee als getuigen, en nog anderen willen een twintigtal mensen om zich heen. De mogelijkheden zijn zeer divers en Zuid-Afrika leent zich uitstekend als locatie om deze bijzondere gebeurtenis te laten plaatsvinden.

Dat er bij een huwelijk heel wat organisatie komt kijken, weten wij van Go Zuid-Afrika maar al te goed. Ook hier geldt het spreekwoord 'schoenmaker blijf bij je leest', en daarom vertrouwt Go Zuid-Afrika uitsluitend op Fundisa Weddings, de 'Wedding Planner' bij uitstek en sinds 2003 reeds gespecialiseerd in het organiseren van intieme, romantische trouwceremonies in Zuid-Afrika. Fundisa Weddings neemt de ganse organisatie van trouwambtenaren, fotografen en trouwlocaties op zich, en met succes trouwens, want meer dan 150 bruidsparen zagen hun huwelijk op een bijzondere manier voltrokken worden in Zuid-Afrika.

Eens ter plekke wil je natuurlijk, buiten die unieke trouwdag, ook nog wel wat van het land ontdekken, en misschien wel opteren om aansluitend een heerlijke vakantie door te brengen in Maurtius of Zanzibar. Daarin schiet Go Zuid-Afrika ter hulp, want als geen ander kennen we zuidelijk Afrika na al die jaren vrijwel uit onze broekzak. Een huwelijksreis voor het bruidspaar of een aansluitende vakantie voor enkele van de genodigden, laat je gerust inspireren door de tal van mogelijkheden die we je kunnen bieden. Uiteraard te allen tijden in samenspraak, en als het dan allemaal budgettair ook nog een beetje meezit...

Ben je zelf enthousiast geworden en zie je een huwelijk in Zuid-Afrika wel zitten, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. We stellen graag een fantastische vakantie 'op maat' voor jullie samen. Een andere invulling van je rondreis kan perfect en hiervoor luisteren we graag naar jullie persoonlijke wensen, zoals persoonlijke interesses, de tijd die je wil spenderen en niet onbelangrijk je budget.

uw reis begint hier

onze rondreizen in Zuid-Afrika

bekijk alles
kiezen tussen comfort, charme of exclusief

702 accommodaties voor Zuid-Afrika

bekijk alles voor
een onschatbare bron aan informatie

bekijk alles voor