GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Avondrood

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Caine Herr en Justin Mitchell
269.09 m | Lat:S 33° 54' 23" Long: E 19° 7' 0" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Dit exclusieve gastenhuis werd in het verleden uitgebaat door Vlamingen Lutgard en Rudi Lauryssen maar in mei 2011 werd het overgenomen door Jarno Keijzer en Aukje Wouters uit Nederland, om vervolgens in de winter (Europese zomer) van 2013 in handen te komen van het Zuid-Afrikaanse stel Cain en Justin. Beiden hebben hun sporen reeds langer verdiend in de hotelindustrie en weten dan ook precies hoe ze hun gasten op een gepaste manier moeten ontvangen ne verwennen. Avondrood is gelegen midden in de prachtige Franschhoek Vallei, omgeven door zijn adembenemende bergen, wijnlandgoeden en gerenommeerde restaurants.

5 ruime stijlvol ingerichte en-suite gastenkamers die uitgeven op de ingesloten grote tuin met fascinerend bergzicht en zwembad met aparte Jacuzzi. Alle gastenkamers zijn voorzien van airconditioning (warm & koud functie), een king-size bed, LCD-tv, DVD/CD-Player, iPod/iPhone dock system, alarm clock, radio, minibar, haardroger en een safe. 
De badkamers hebben een aparte Hans Grohe regendouche, een Victoriaans bad, gepersonaliseerde luxe Rooibos-badkamerproducten en zijn een ware streling voor het oog.

Draadloos internet doorheen het huis maakt het contact met de thuiswereld een stuk makkelijker en voor wie de wagen veilig wil parkeren is er een afgesloten parkeerterrein.

Waarin Avondrood Gastenhuis zich onderscheidt van andere gastenhuizen in eenzelfde prijs/kwaliteitsklasse is het oog voor detail, een uitermate persoonlijke service en uiteraard een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Van bij aankomst tot bij vertrek worden gasten getrakteerd op 5-sterren luxe, dit terwijl ze betalen voor 4-sterren. Die luxe reflecteert zich in kleine en grote details, maar we gaan het niet allemaal prijsgeven, ontdekt u het zelf maar! Avondrust Gastenhuis een absolute parel in het hartje van de Franschhoek wijnlanden!

Kinderen:Kinderen zijn welkom na overleg. Van 0-3 jaar gratis, vanaf 4 jaar welkom in Luxury Suite op extra matras aan R1063 (vanaf mei 2019 tot en met 30 april 2021.

Opmerking:Afhankelijk van de bezetting in piekseizoen gelden 1 of meerdere nachten.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaatsDVD

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzzi

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Onze nummer 3. Wat een prachtige kamer en vriendelijke mensen.

Verhulst-Vanparys (HONEYMOON) (18-08-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in