GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Plumwood Inn

4 11kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Roel en Lucienne Rutten
266.24 m | Lat:S 33° 54' 47" Long: E 19° 7' 8" check-in: 14:00:00 / check-out: 11:00:00
Reserveer
Niet ver van Kaapstad ligt het idyllisch plaatsje Franschhoek, omringd door prachtige bergen en aan de voet een fantastische vallei met uitgestrekte pruimenvelden en boomgaarden. Het is een paradijs voor mensen die van een zuivere lucht willen genieten van een onnavolgbaar landschap, een unieke natuur met fluitende vogels. Het is niet voor niets dat Franschhoek een van de gewildste bestemmingen voor bezoekers aan Zuid-Afrika is geworden. Dorp en vallei bieden u alles wat uw hartje begeert en u kunt er verblijven in tal van gastvrije onderkomens. Franschhoek staat wereldwijd bekend als de 'Gastronomische Hoofdstad' van Zuid-Afrika, en heeft een overvloed aan goede restaurants, samen met talrijke wijn- en landgoederen. In het historische hart van Franschhoek ligt Plumwood Inn, ons klein romantisch en intiem guesthouse met elf kamers, een ruime living en een prachtige tuin met twee zwembaden, in twee naast elkaar gelegen locaties, het zgn. hoofdhuis en de villa.

In het hoofdhuis vind je de charme van vroeger, terwijl de villa meer de sfeer ademt van heden. Beide locaties zijn uiterst modern en voorzien van alle faciliteiten waaronder verwarming en airco. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien; een badkamer, een satelliet televisie, haardroger, kluisje, wekkerradio en een gratis draadloze internetverbinding voor diegene die met een laptop reist. Iedere kamer draagt een persoonlijk tintje en kenmerkt zich door haar eigen stijl en uitstraling Zo krijgt de kritische reiziger het gevoel van thuis, weg van thuis.
Hier heten, Roel & Lucienne en medewerk(st)ers, je hartelijk welkom om om een fantastische tijd door te brengen in accommodaties, die in decoratieve stijl zijn ingericht.'s Morgens staat er een uitgebreid ontbijt met onder meer zelfgebakken brood, en jam uit eigen keuken voor u klaar op het overdekte terras of in de ontbijtkeuken. Rondom het negen meter lange zwembad kan je liggend op een ligbed, even wegdromen in de Afrikaanse zon, eventueel met een boek uit onze bibliotheek. Op ons terras kunt u zich ook simpelweg ontspannen en genieten van de natuurlijke geluiden van vogelzang. Roel en Lucienne zijn trots op de unieke ligging van hun gastenhuis, Plumwood Inn ligt op twee minuten loopafstand van de hoofdstraat met de vele, leuke en gezellige winkels en restaurantjes. Vanuit ons guesthouse kunt u de prachtige regio verkennen met zijn vele wijnboerderijen. Bent u sportief dan kunt u terecht op verschillende golfbanen, een fietstocht maken op een van de fietsroutes of voor de liefhebber is er de mogelijkheid tot paardrijden. De bereikbaarheid van Franschhoek is geen enkel probleem. Het vliegveld is slechts 45 minuten per auto verwijderd van ons guesthouse; op verzoek verzorgen wij voor u het vervoer van en naar het vliegveld.

Door een combinatie van kleinschaligheid en persoonlijke aandacht 'woon' je hier in een rustige omgeving en kan je rekenen op elke vorm van comfort, kwaliteit en persoonlijke gastvrijheid.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Tussen november en februari minimum 3 nachten.
- Al de andere maanden minimum 2 nachten.
- Van 22/12 tot 6/01: minimum 4 nachten

-Reservaties boven de 4000 rand worden enkel bevestigd mits het betalen van een niet terug betaalbaar voorschot van 25%

-Kinderen +18 welkom
-Er zijn geen triple kamers beschikbaar

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyCreditcard faciliteitenParkeerplaatsDeken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in