GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Madison Manor

4 17kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Knysna Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
72 m | Lat:S 34° 1' 53" Long: E 23° 2' 56" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Madison Manor Boutique Hotel and Wellness Centre is een exclusief, door de eigenaar gerund etablissement, uniek gelegen op de top van 'town-hill' met een 180-graden uitzicht op de stad Knysna, de lagune en de beroemde Knysna Heads. Een stevige wandeling van 5 minuten brengt u naar het centrum van de stad, waar u de Knysna Mall en de grote banken vindt. Slenter verder langs Gray Street, leuke winkeltjes en koffiestops houden je bezig tot je het bruisende Knysna Quays Waterfront bereikt waar een scala aan activiteiten zal bijdragen aan uw Tuinroute-ervaring. Madison Manor Boutique Hotel beschikt over 17 individueel ingerichte suites die luxe en comfort bieden voor alle smaken. Een aura van grandeur en ouderwetse charme worden getoond in de antieke meubelstukken gemaakt van de beroemde bomen van geelhout, stinkhout en zwarthout, inheems in de bossen van Knysna. Hoewel je terug in de tijd wordt genomen in je omgeving, is elke kamer uitgerust met de 21ste eeuwse voorzieningen. Alle 17 suites hebben volledige badkamers - bad, douche, wastafel en toilet, Digitale satelliettelevisiekanalen, flat screen televisies, Wi-Fi, kluisjes op de kamer, thee en koffie tray, barkoelkast, individuele airconditioning, gratis fles mineraalwater �s nachts, haardroger. Het restaurant en de pub met drankvergunning, met items uit de begintijd, kijken uit op het zwembad met een panoramisch uitzicht op de stad, de lagune en de beroemde Knysna Heads. Diegenen die de exclusieve omgeving van het hotel niet willen verlaten, zullen ongetwijfeld de warme zomerdagen (en zelfs onze milde winters) graag bij het zwembad en de zonnebank overwegen met het oog op het prachtige uitzicht. Of u nu op zakenreis, op vakantie of op huwelijksreis bent, Madison Manor kan u de perfecte accommodatie bieden.
Opmerkingen: Kinderen vanaf 16 jaar welkom. Minimum verblijf gedurende de feestdagen: 3 nachten (15/12 tot 10/1). Maximum van 2 personen per kamer, geen extra bed mogelijk.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in