GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Baywatch Villa Collection

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Westkust | Paternoster Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Tony en Shirley Ansley
6.72 m | Lat:S 32° 48' 15" Long: E 17° 53' 56" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Baywatch Villa Collection werd in 2001 opgericht door Tony en Shirley Ansley. Ze maakten Paternoster hun thuis nadat ze verliefd waren geworden op het kleine vissersdorpje, de schoonheid en de mensen. Het begon allemaal kleinschalig, met 1 self catering unit. Al snel realiseerden ze zich dat dit niet genoeg zou zijn omdat ze meer aanvragen voor accommodatie hadden dan ze aankonden. Ze breidden uit tot vier, luxe self-catering units. Het prachtige huis dat ze hadden gecreëerd als een toevluchtsoord werd te groot voor hen en ze besloten om de bovenste verdieping van hun strandhuis te verhuren. In 2008 is er nog een toevoeging gedaan, het prachtige viersterren Guest House.

De Baywatch Villa Collection wordt beheerd door de eigenaar en u bent verzekerd van hun passie voor gastvrijheid. Ze bieden luxe accommodatie die voldoet aan individuele vakantiewensen. Voor gezinnen of mensen die graag zelf hun potje koken, hebben ze de met drie sterren onderscheiden Lodge, Villa, Cottage en Inn, die allemaal op slechts 70 meter van het strand liggen. Voor degenen die op zoek zijn naar pure verwennerij bieden ze het viersterren Guest House en het Penthouse aan.
Het gastenhuis biedt 5 kamers. The Abalone, Blue Mussel en White Mussel room bevinden zich op de eerste verdieping en White Mussel heeft zeezicht. De white en Blue Mussel room hebben een badkmaer met bad en douche, terwijl de Abalone room enkel een douche heeft. Alle drie de kamers hebben een king size bed dat kan omgevormd worden tot twin. De Sea Urchin en Nautulus room bevinden zich op het gelijkvloers en hebben beiden een badkamer met douche. De Sea Urchin room heeft twin bedden (welke tot een king kunnen omgevormd worden) en een private patio met prive toegang tot het strand. De Nautulus room heeft een queen size bed en een private patio.

Alle self-catering units zijn uitgerust met een tv met lokale nieuws, sport en filmkanalen en een dvd/cd-speler. Een honesty bar is er voor uw plezier en de dagelijkse poetsdiensten kunnen worden geregeld tegen een nominale vergoeding. Thee, koffie, melk, suiker en koekjes zijn er om u te verwelkomen bij uw aankomst. Deze vier eenheden zijn kind- en huisdiervriendelijk.
The Cottage heeft een slaapkamer met king size bed en een volledige badkamer.
The Villa heeft 2 verdiepingen, met beneden 2 slaapkamers, de ene met king size bed en volledige badkamer, de andere met twin bedden en badkamer met douche. OP de bovenverdieping kan u relaxen, genieten van het uitzicht op de zee en een BBQ.
The Inn heeft 2 slaapkamers, eentje met king size bed en een andere met twin bedden. Beide kamers hebben hun eigen badkamer. De leefruimte en keuken zijn volledig open en er is een slaapzetel voorsien voor 2 kinderen onder 12 jaar. Het terras met BBQ heeft zicht op zee
The Lodge heeft 2 verdiepingen met een loft waarin twin beds en een zitgedeelte zijn ondergebracht. Verder is er een slaapkamer met king size bed en eigen badkamers alsook een slaapkamer met twin bedden. De unit heeft ook een patio.

Het Penthouse heeft volledige sateliet TV en wordt dagelijks schoongemaakt. Het heeft 2 slaapkamers en biedt slaapgelegenheid aan 6 personen. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de baai, met adembenemende zonsondergangen en directe toegang tot het strand vanaf het exclusieve zonnedek.

Opmerking:
- het gastenhuis en The Penthouse hebben 4 sterren, de self cateing units enkel 3 sterren
- het gastenhuis is op basis van kamer en ontbijt, de self catering opties allen zonder ontbijt
- geen kinderen onder 12 jaar in het gastenhuis, enkel in de self catering units en geen kinderen onder 16 jaar in the Penthouse

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Internet toegangDraadloos netwerkParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

RookverbodThee en koffieKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandNationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in