GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Casa do Sol - Anew Resort Hazyview

4 54kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hazyview Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): anew hotels
567.43 m | Lat:S 25° 2' 54" Long: E 31° 4' 51" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Het luxe Casa do Sol hotel ligt op een prachtig landgoed in Hazyview, het hart van Mpumalanga vlakbij de Elephant Sanctuary. Prachtige zwembaden, mooie plekjes in de schaduw en exotische bloementuinen geven een gevoel van elegantie en rust op slechts enkele kilometers van het Kruger nationaal park. Het hotel is dankzij de gezellige architectuur en exotische tuinen in combinatie met de geluiden en geuren van de wildernis en vriendelijke atmosfeer, de perfecte bestemming voor elke bezoeker.

aha Casa do Sol Hotel Hazyview biedt 4 verschillende kamertypes: Casa, Villa, tweepersoonskamer met tweepersoonsbed of eenpersoonsbedden, en de Casa Grande met jacuzzi, privezwembad en sauna.
In de winter kunnen gasten lekker ontspannen bij het haardvuur in de comfortabele lounge van het hotel.

In het Cozinha Velha Restaurant kunnen gasten terecht voor een maaltijd bereid met de meest verse producten rechtstreeks uit de moestuin van het hotel. Het restaurant staat ook bekend voor z'n uitstekende wijnkaart afgesteld op het excellente menu. Naast het lunchmenu is het ook mogelijk om er te dineren.

Het Casa do Sol Hotel ligt bij het Ilanga natuurreservaat, waar activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, tennis en vissen tot de mogelijkheden behoren. Kortom, Casa do Sol is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het Kruger nationaal park en de panoramaroute.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Casa kamers zijn uitsluitend geschikt voor max. 2 volwassenen. 
- Slechts 2 van de 17 Casa kamers en Villa's kunnen 2 volw. en 2 kinderen onder 12 jaar op een slaapbank huisvesten. Dat geldt ook voor enkele van suites.
- Een of twee kinderen jonger dan 12 jaar die bij de ouders slapen aan kindertarief (op DBB-basis) aan 700 rand/kind.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in badJacuzziSaunaSpa

In de omgeving:

BosgebiedBerg(en) Natuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeker voor bezoek aan Kruger. Ook mooi domein. Eetgelegenheden zijn ook met de wagen snel bereikbaar.

Schelkens-Van Damme family (05-08-2023)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in