GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Big 5 Chobe Lodge

35kamers/units
Botswana | Chobe | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Charmaine
926 m | Lat:S 17° 47' 39" Long: E 25° 14' 27" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Big 5 Chobe Lodge ligt aan de oever van de Chobe rivier in Kazungula en is omgeven door bomen, natuur en rust. Vanaf de lodge heb je een prachtig uitzicht op de Chobe rivier, tot in Namibië aan de overzijde van de oever. De locatie is ideaal voor het verkennen van het Chobe Nationaal park, zowel via begeleide game drives als boottochten op de rivier.

De accommodatie bestaat uit 3 types Chalets. Er zijn 10 Enclave chalets, ieder met twee ¾ bedden, 10 river chalets (7 met 2 enkele bedden en 3 met een dubbel bed) en ten slotte 15 Big 5 chalets allen met 2 enkele bedden. Elke chalet heeft een eigen badkamer met toiletartikelen alsook airco, muggennet, satelliet televisie, een safe en koffie en thee faciliteiten.

Er is ook een camping, gelegen onder de mooie acacia bomen, welke een welkome afkoeling bieden in de warme zomermaanden. Elke campingplaats heeft haar eigen sanitaire voorziening (douche, toilet en lavabo) met warm en koud water.

Het restaurant biedt prachtig uitzicht op de rivier, met als achtergrondmuziek het geluid van de vogels en de nijlpaarden. Er is een a la carte menu met een uitgebreide keuze aan gerechten naar ieders smaak. Als het weer het toelaat, wordt diner tijdens de wintermaanden ook geserveerd in de boma rond het kampvuur. Er is tevens een klein zwembad waar je wat kan relaxen, genieten van een drankje of afkoelen tijdens de warme zomerdagen.

De lodge biedt zowel boottochten op de Chobe rivier aan als game drives per open 4x4 voertuig. Na een ochtend game drive, kunnen gasten genieten van een uitgebreid ontbijt terwijl de ochtend boottochten na het ontbijt vertrekken. Tevens in de namiddag is er een keuze uit beide activiteiten mogelijk, waarna er voldoende tijd is om zich op te frissen en een aperitiefje te nuttigen vooraleer te dineren.
Andere mogelijke activiteiten zijn dagtrips naar Zambia en Zimbabwe, waar u de prachtige Victoria Watervallen kan aanschouwen.

Kinderen welkom in de familiekamers, max. 2 kinderen tot 16 jaar per kamer

Activiteiten:
- ochtend of namiddag game drive: 375 pula per persoon incl. park fee, kinderen 6-12 jaar aan 225 pula
- ochtend of namiddag boatcruise: 375 pula per persoon incl. park fee, kinderen 6-12 jaar aan 225 pula

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

WildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in