GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Tulbagh

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Tulbagh Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Heidi
160.12 m | Lat:S 33° 17' 5" Long: E 19° 8' 22" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 11:00
Reserveer
The Tulbagh Boutique Heritage Hotel is een portfolio van verschillende stijlen van gastenverblijven, maar dan wel met de klemtoon op luxe en comfort. Er zijn kamers terug te vinden in het hoofdgebouw en tevens ook in The Toll House en Winterhoek Manor. Alle kamers hebben standaard airconditioning en gratis draadloos internet. De Suites hebben tevens een open haard op de kamer. De Protea kamers, alsook de Suites hebben een badkamer met douche en ligbad, terwijl de andere kamers enkel beschikken over een douche. Het hoofdgebouw dateert uit 1859 en de andere twee gebouwen respectievelijk uit 1809 en 1813. De grootste kamer is de Honeymoon Suite en omvat ook een eigen leefruimte met open haard, satelliet-televisie en een sound music systeem. De Obiqua Suite is vernoemd naar de nabij gelegen bergen in het westen. Deze heeft prachtige houten vloeren en een hoog plafond. De Saronsberg Suite is gelegen in het hoofdgebouw en heeft eveneens een open haard, alsook een privaat terras met zicht op de bergen. De kamers werden allemaal zorgvuldig gerestaureerd en gedecoreerd om de charme van weleer te weerspiegelen, maar tegelijkertijd ook om de gasten te voorzien van alle nodige moderne comfort, zoals een kluisje en haardroger. Er zijn twee zwembaden en een mooi aangelegde tuin. The Olive Terrace is een van de beste restaurants van de stad en biedt een a la carte menu aan met heerlijke gerechten. Je kan hier formeel en informeel genieten van een maaltijd op het terras of in de eetzaal.
Opmerking: 

-Kinderen 0 tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassen op de kamer (geen babybedje beschikbaar). 
-Kinderen 2 tot 17: er zijn 2 kamers beschikbaar waar twee kinderen terecht kunnen in een slaapzetel. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningOpen haardTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

In de hoofdstraat van Tulbagh. Geen parkeerplaats voor de auto. Die moet op de straat staan, maar er is surveillance 's avonds.

Paul Meeus & Lutgarde Verheyen (06-04-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in