GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Chobe Water Villas

16kamers/units
Botswana | Chobe East | Kasane Botswaanse eigenaar/uitbater(s): O&L Leisure
928.85 m | Lat:S 17° 48' 20" Long: E 25° 7' 30" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Chobe Water Villas opende de deuren in juli 2016 en is een van de meest exclusieve lodges in de Zambezi regio, meer bepaald aan de oostelijke tip van de Caprivi strook. De lodge is gelegen in het Kasika Conservancy, aan de oevers van de Chobe rivier en het gelijknamige nationale park. Van hieruit heb je ononderbroken zicht op het Chobe Nationaal Park, alsook het Sedudu eiland. Deze unieke locatie omvat een van de grootste concentratie van dieren in de nabijheid van een rivier, waaronder leeuw, olifant, buffel, nijlpaard, krokodil en liefst 18 soorten antilopen en 460 vogelsoorten. Hier leven naar schatting 160.000 olifanten in de vrije natuur. Dat maakt dat wie logeert in een van de 16 exclusieve watervilla's vrijwel zeker mag zijn dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden. De accommodatie is zo ontworpen dat ze zo veel mogelijk mee opgenomen wordt in de natuur. Alle villa's werden met heel veel gevoel voor detail, zachte tinten, veel licht en vooral ruim comfort ingericht. Elke villa is 85 vierkante meter groot en heeft een terras van 12 vierkante meter met zicht op de Chobe rivier. Op het terras staat een dagbed voor de romantische zielen die willen genieten van de prachtige omgeving. Ook de badkamers zijn zeer ruim, met aparte douche, ligbad en toilet. Er werd gewerkt met veel glas, zodoende dat je optimaal kan genieten van de buitenwereld. Om alle luxe en comfort perfect af te ronden is iedere villa voorzien van gratis draadloos internet, telefoon, airconditioning, thee- en koffie-eilandje, minibar, haardroger, badjassen en slippers, alsook een klein bureau met internationale stopcontacten. Ook op culinair vlak zal het de gasten aan niets ontbreken. Er is een prachtig mooi restaurant met een binnen- en buitenplaats, alsook een cocktail bar en lounge en een kleine bibliotheek. Tevens is er een typische Afrikaanse boma, waar bij mooi weer het avondeten wordt geserveerd onder een prachtige sterrenhemel en bij het kampvuur. Vanuit Kasane word je met een boot over de rivier naar de lodge gebracht, meteen kan het avontuur beginnen want onderweg ben je zeker van het observeren van tal van dier- en vogelsoorten.
Opmerking: Inbegrepen in de prijs van de overnachting zijn twee activiteiten, gaande van bootsafari tot landsafari in het Chobe Nationaal Park. Ook inclusief zijn ontbijt, lunch en 3-gangen diner, Park Fees, thee en koffie, gevulde minibar in de kamer, gratis wifi, high tea in de namiddag,lokale dranken en mineraalwater.
Toegang tot de lodge is via Kasane (per boot), waarbij gasten zowel de grens met Namibië en Botswana kruisen. (7.30u tot 16.30u)

Kinderen:
Kinderen + 12 jaar welkom. Kindertarief geldig voor kinderen 13 tot 17. Zij kunnen de kamer delen met 1 of twee volwassenen (max. 4 personen op de kamer, waarvan twee volwassenen), aan 75% van het volwassenetarief.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in