GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Twelve Apostles Hotel and Spa

5 70kamers/units
Zuid-Afrika | Schiereiland | Campsbaai Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Red Carnation
13.96 m | Lat:S 33° 59' 0" Long: E 18° 21' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
The Twelve Apostles Hotel and Spa is een van Afrika's meest toonaangevende hotels, gelegen aan de voet van de Twaalf Apostelen (waarvan Tafelberg deel uitmaakt) met een adembenemend zicht op de Atlantische Oceaan. Hier kan je echt spreken van een unieke locatie waar je de mooiste zonsondergang kan bewonderen langsheen het Kaapse Schiereiland. In geen tijd ben je bij parelwitte stranden, Camps Bay, de V&A Waterfront en het centrum van Kaapstad. In totaal telt het hotel 70 smaakvol ingerichte kamers, onderverdeeld in 8 verschillende type kamers, al dan niet met zeezicht of het zicht op de bergen. Deze werden onderverdeelt in 55 deluxe en 15 Luxury Suites. De kamers zijn ruim en beschikken over alle hedendaags comfort. Denk daarbij aan gratis draadloos internet, airconditioning, satelliet televisie met dvd-speler, 24u room service en een eigen badkamer. Het interieur is een mix van hedendaagse Afrikaanse stijl en Europees comfort met hoog voor detail en comfort. The Twelve Apostles telt twee zwembaden, een fitnessruimte, spa met plonsbad en 7 verzorgingsruimtes, alsook een businesscentrum, bioscoop (met 16 zitplaatsen), concierge, helipad, en beveiligde parkeerruimte.

Het Azure Restaurant is de plaats bij uitstek waar gasten graag vertoeven, al was het maar alleen al voor het prachtig zeezicht. Dit bekroonde restaurant serveert de fijnste keuken, vaak met een lokale of internationale tint. Christo Pretorius is de Executive Chef en ziet er op toe dat het de gasten aan niets ontbreekt, als het aankomt op een heerlijke maaltijd. Je kan hier terecht voor ontbijt, middag- en avondmaal. Voor lichte maaltijden en salades kan je terecht in The Cafe Grill. Je avond starten, of je namiddag eindigen, doe je in de Leopard Bar, tevens de ideale plek voor een sundowner. Vanuit het hotel kunnen ook tal van activiteiten georganiseerd worden, denk maar aan boottochten, hengelen, golf, helikoptervlucht, trektochten, wijnproeven, kookdemonstraties, winkelen in V&A Waterfront, een bezoek aan Kirstenbosch Botanische Tuinen of het Kaapse Schiereiland, walvis spotten, om slechts enkele op te noemen. The Twelve Apostles Hotel and Spa is lid van de Leading Hotels of the World. Het won de 'South Africa's Leading Spa Resort' titel in the 2014 World Travel Awards, staat bekend als een van de romantische hotels in de Kaap, maar staat ook in de top 500 van 's werelds beste hotels.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:  Altijd Best Available Rates aanvragen. De hier weergegeven tarieven zijn slechts een indicatie en kunnen variëren (mogelijk ook voordeligere tarieven). Gasten doen er best aan vroegtijdig te reserveren voor de spa en het Restaurant.

Transfers: Tussen 8u en 21.30u zijn er complementaire transfers mogelijk tussen Camps Bay en Het V&A Waterfront. 

Kinderen:
- 0 tot 12: Gratis (maximum twee op de kamer) indien ze een kamer delen met twee volwassenen, inclusief ontbijt
Classic en Mountain Facing: geen kinderen op de kamer mogelijk. In de Luxury kan enkel een babybedje bijgeplaatst worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaGarageParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in