GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The New Tulbagh Hotel

60kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Roche Koopman
19.30 m | Lat:S 33° 55' 7" Long: E 18° 25' 30" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The New Tulbagh Hotel ligt in het centrum van Kaapstad, op loopafstand van de beroemde V&A Waterfront en het Cape Town International Convention Centre. Tevens is het de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het Kaapse Schiereiland en de wijnlanden.

In totaal telt het hotel 60 kamers, waarvan 33 standaard kamers. Alle kamers zijn alvast voorzien van alle moderne comfort, waaronder draadloos internet en sateliet televisie. De Standard kamers hebben zowel twee enkele, alsook een dubbel bed configuratie. Allen met een eigen badkamer met douche. De 13 Executive kamers zijn iets ruimer en hebben eenzelfde indeling als de standaard kamers. Er zijn ook twee Executive Suites, welke een duplex ruimte omvatten. Deze beschikken over een zeer ruime badkamer met douche en ligbad. Tevens hebben ze een eigen leefruimte.

The New Tulbagh Hotel biedt stijlvolle en moderne accommodatie en de beste faciliteiten om een comfortabel verblijf te garanderen. Draadloze internet in het hele hotel stelt je in staat om in contact te blijven met de buitenwereld. The New Tulbagh Hotel heeft ook een eigen eetruimte, Cafe Flair. Indien gewenst kunnen gasten hun bagage veilig opbergen, er is een babysit service, een betalende parking, alsook een 24u shuttle dienst.

Opmerking: 

Tijdens de Mining Indaba (4-8 februari 2021), Cape Town Cycle Tour (8 - 11 maart 2021), Cape Town Jazz festival (22-25 maart 2021), Paasweekend (29/3 - 2/4), Africa.Com (4-8 november 2021) en tussen kerst en nieuwjaar zijn de tarieven op aanvraag en zijn BAR (Best Available Rates) mogelijk van toepassing.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Internet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in