GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lavender Farm Guesthouse

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Frauke Darlington
301.38 m | Lat:S 33° 55' 29" Long: E 19° 7' 35" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Lavender Farm Guesthouse is zo een van die plekjes waar je met veel plezier naar toe gaat en moeite hebt om weer te moeten vertrekken. Gelegen aan de rand van Franschhoek en met een adembenemend zicht over de Franschhoek bergen en midden de Kaapse wijnlanden, maar ook omringd door geurende lavendel. De tuin is groot en tot in de puntjes verzorgd. Alle kamers beschikken over een televisie, minibar, gratis draadloos internet, minibar, koffie en thee faciliteiten en uiteraard een eigen badkamer en een mooi zonneterras. De Honeymoon Suite is de grootste kamer van allemaal en heeft niet alleen een douche in de badkamer, maar ook een ligbad. De Suite geeft uit op de lavendeltuin. Ook de Luxury Lavendel View kamers zin zeer ruim te noemen met een oppervlakte van 50 vierkante meter en eveneens het zicht op de bergen en tuin. Zij beschikken over een grote douche. De Luxury Lavendel Suites hebben een eigen pergola (1,2,3,9,10). Twee ervan (11,12) werden recentelijk gerenoveerd en zijn iets kleiner. In het Manor House bevinden zich ook nog twee kamers, zij hebben een oppervlakte van 30 vierkante meter en iets minder zicht dan de andere kamers in de tuin, maar beperkt zicht op het zwembad. Niet te min zijn ze zeer charmant en smaakvol ingericht.
Opmerking:
- Tijdens het Bastille weekend (juli) gelden hoogseizoen tarieven.
- Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen.
- Kinderen van 3 tot 18 jaar aan kindertarief indien ze de kamer delen met 2 volw. (625 rand/pp)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ook zeer mooi in een rustig kader en prachtige ruime kamers met alle comfort. Wij zouden hier zeker terug naartoe gaan .

Govers party (11-12-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in