GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Capital Mirage

65kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Capital Hotel Group
29.92 m | Lat:S 33° 55' 2" Long: E 18° 25' 5" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
The Capital Mirage is de allernieuwste aanwinst in het hartje van Kaapstad, met keuze uit 65 kamers en luxe appartementen. Hun locatie hebben ze alvast prima uitgezocht, want in geen tijd ben je in het centrum van Kaapstad, de V&A Waterfront, Tafelberg of in een van de badplaatsen langsheen het Kaapse schiereiland. Zelfs de Kaapse wijnlanden en Cape Town International Airport liggen makkelijk binnen handbereik. Er is keuze uit Luxe en Superior Studio's, of ruime appartementen met een, twee of drie slaapkamers. Alle kamers hebben grotendeels het zicht over de stad, Tafelbaai en sommige zelfs op Tafelberg. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche en ligbad. De leefruimte is voorzien van modern comfort, zoals satelliet televisie, gratis draadloos internet en een eigen volledig ingerichte keuken. De Luxury Studio (44) zijn 42 vierkante meter groot en beschikken over een King size bed. De Superior Studio (17) zijn met 50 vierkante meter iets groter en hebben eveneens een King size bed. De One Bedroom Apartments (4) zijn 66 vierkante meter groot en de kamer is gescheiden van de leefruimte. De Two Bedroom Apartments (4) zijn ingedeeld als een appartement met een kamer en een Luxury Studio en zijn 112 vierkante meter groot. De Three Bedroom Apartments (3) zijn 158 vierkante meter groot en omvatten een een kamer appartement, een luxe en een superior studio.

Er is een 24 receptiedienst en de kamers worden dagelijks schoongemaakt. Tevens is er een wasserette waar je indien nodig bepaalde zaken kan laten schoonmaken. Een drankje nuttigen in de Sky Bar laat je meteen genieten van een schitterend panoramisch uitzicht over de stad. Voor wie zich extra in de watten wil laten leggen is er een in-room concierge en keuze uit vier restaurants (Italiaans, sushi, steak and grill house en de Sky Bar waar de Aziatische keuken centraal staat. Andere faciliteiten zijn onder andere een zwembad op het dak, een business center, een volledig uitgeruste gym, de Gin and Snooker Library, een Spa en Hair Salon en er is gratis parkeergelegenheid, alsook een geplande pendeldienst naar de V&A Waterfront en het Cape Town International Convention Centre (CTICC).

Opmerking: 

Prijzen zijn op basis van RO (room only) en op basis van Best Available Rate. Ontbijt is mogelijk aan 250 rand/pp, alsook 500 rand/pp voor avondmaal. Gratis, ongelimiteerd internet. Complementaire Shuttle service tussen het verblijf en de V&A Waterfront en Cape Town International Convention Centre (CTICC). Beveiligde parkeerruimte. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyGarageParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in