GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Sossusvlei Quiver Camp

45kamers/units
Namibie | Hardap | Sossusvlei Namibische eigenaar/uitbater(s): Taleni Africa
815.07 m | Lat:S 24° 29' 30" Long: E 15° 50' 25" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Quiver Camp is de jongste telg in de Taleni groep en de kleine broer van Sossusvlei Lodge en Desert Camp en opende de deuren begin augustus 2015. Zit uw budget iets lager dan toelaat om in de lodge te logeren, opteer dan voor deze optie op amper 10 kilometer afstand van de hoofd lodge. Dit tentenkamp ligt in een prachtig open gebied, midden de woestijn en straalt echte Afrikaanse charme uit. Je zou het alleen al voor het zicht op de bergen en de woestijn doen (en best even klaar staan met je camera, zowel bij zonsopgang als bij zonsondergang, het beeld is werkelijk uniek en niet te missen!) Eerlijk is eerlijk, ook dit kamp is uniek in alle opzichten. Prijs/kwaliteit alvast een echte aanrader! Sossusvlei Quiver Camp telt 24 individuele cottages, voorzien van een speciaal ontworpen schaduwrijk dak en alle met een eigen badkamer en een kleine keuken. Minpuntje is wel dat er geen nutsvoorzieningen als pannen, tassen of bestek voorzien zijn, dus je moet dit even bij de receptie gaan vragen. Ook kan je een BBQ pakket aanvragen en dit dan zelf klaarmaken. Een eigen veranda heb je dan weer wel en met wat voor een uitzicht!? De eenheid met de natuur is werkelijk fantastisch te noemen. Er is een eigen mooi zwembad, eveneens met het zicht over de natuur en het gebergte alsook een eigen bar, die geopend is tijdens de meest noodzakelijke uren. Bij de bar is er ook een groot televisiescherm voor diegene die de dagelijkse gebeurtenissen in de wereld niet kan missen. Desert Camp ligt letterlijk om de hoek, maar waarin Quiver Camp en Desert Camp met elkaar verschillen is de uitstraling. In Quiver Camp is er gekozen voor een wat modernere stijl, terwijl Desert Camp meer een Afrikaanse stijl hanteert. Wie zelf niet wenst te koken kan terecht in Sossusvlei Lodge, maar je doet er verstandig aan dit best tijdig vooraf te reserveren.

Zowel het ontbijt, alsook het avondmaal komt in buffetvorm. Van einde en ver is de keuken van Sossuvlei Lodge gekend en terecht want de buffetten zijn werkelijk gigantisch te noemen (en dit in de woestijn!) en alles wordt er aan gedaan om met verse ingredienten te werken. Voor gebakken eieren met spek of andere ingredienten en ook voor het avondmaal, worden dagelijks chefs opgetrommeld om buiten op het grote terras de maaltijden vers te bereiden. De barbecue is een verrijking met meerdere keuzes aan vlees en vis, denk daarbij vooral aan rund-, impala, springbok, koedoe, zebra en tal van andere soorten vlees. Laat alvast nog een plaatsje voor het dessert, want het dessertbuffet is al even groot als dat van de andere maaltijden. Voor het middagmaal kan er ook voorzien worden dat er lunchboxen mee kunnen genomen worden, die je best tijdig vooraf bestelt. Buiten uitstekend logement, een schitterende keuken en een hartelijk onthaal, beschikt de lodge ook over twee benzinestations, een souvenirshop en gratis draadloos internet in het hoofdgebouw (toegang te bekomen bij de receptie).

Vanuit Sossusvlei Lodge kunt u allerhande activiteiten ondernemen, waaronder een ballonvaart over de woestijn. Je kunt deze activiteiten best tijdig vooraf reserveren of je geluk beproeven bij het lokale kantoor. Vergeet alvast ook niet tijdig Sossusvlei Lodge, Desert Camp of Desert Quiver Camp (alle behorend tot de Taleni Groep) te reserveren. Gezien de toplocatie en de populariteit zijn dit de lodges die het snelst komen vol te zitten.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Kinderen:
- Kinderen: max. 2 kinderen jonger dan 12 kunnen de kamer van de ouders gratis delen, mits betaling van de maaltijden (0-4 jaar: gratis. 5-11 jaar: 50% van de maaltijdprijs.
- Informeer naar de tarieven voor 24/25 en 31 december (Hoogseizoen)

MAALTIJDEN:
- ROOM ONLYenkel voor wie zijn eigen potje wil klaarmaken en hiervoor het eten mee heeft. Elke eenheid heeft een keukentje. Hout en keukengerei beschikbaar bij de receptie
- BB of DBB: Indien de accommodatie geboekt werd inclusief ontbijt en/of diner, moeten beide maaltijden genomen worden in Sossusvlei lodge. Deze ligt op 5 km afstand van Desert camp


Maaltijden 2024:
- ontbijt: 165 N$/pp
- lunch: 240 N$/pp
- lunch pakket: 125 N$/pp
- diner: 375 N$/pp

Activiteiten 2024 (best vooraf te reserveren):
- Sundowner drive: 515 N$/pp
- Elim nature walk min 2 pax: 700 N$/pp
- Sossusvlei en Dead Vlei (min. 4 pers): 1315 N$/pp
- Sesriem Canyon (in 4 pers): 620 N$/pp

Maaltijden 2025:

- ontbijt: 170 N$/pp
- lunch: 250 N$/pp
- lunch pakket: 130 N$/pp
- diner: 395 N$/pp

Activiteiten 2025 (best vooraf te reserveren):
- Sundowner drive: 569 N$/pp
- Elim nature walk min 2 pax: 769 N$/pp
- Sossusvlei en Dead Vlei (min. 4 pers): 1444 N$/pp
- Sesriem Canyon (in 4 pers): 619 N$/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVZwembadFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

VentilatorRookverbodKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtige locatie, netjes en het eten in Sossusvlei Lodge was uitmuntend !

Stefaan Vinckier en Carine Vanhaverbeke (13-08-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in