GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Plantation Lodge and Safaris

22kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Juma
1582.9 m | Lat:S 3° 19' 41" Long: E 35° 38' 4" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Er zijn zo van die plaatsjes op aarde waarvan je denkt, wauw, wel laat The Plantation Lodge er zo eentje zijn. Een groene oase, gelegen op een heuvel en een hoogte van 1600m, waar comfort, luxe, finesse en rust harmonieus hand in hand gaan. Overal waar je gaat en staat geniet je van de uitstraling van deze lodge, de natuur en de wijde omgeving. De logde ligt op een steenworp van het Ngorongoro Conservation gebied, alsook Lake Manyara, Tarangire en het wereldberoemde Serengeti Nationaal Park. Individueel comfort staat hoog in de vaandel van The Plantation Lodge en dat reflecteert zich in luxe suites en standaard suites en een ruim zogenaamd Garden House met vier dubbele kamers en de fijnste afwerking en gevoel voor detail. De standaard kamers, net als de luxe kamers zijn zeer ruim en tot in het detail afgewerkt. De familiekamers zijn ideaal voor gezinnen met kinderen tot 15 jaar. Bamboo biedt twee kamers die gescheiden zijn van elkaar door middel van een gang en een gemeenschappelijke badkamer. De kinderkamer omvat twee enkele bedden. De Suites zijn gelegen in de weelderige tuin en hebben elk een persoonlijke uitstraling. Zo is er bijvoorbeeld de Jacaranda Suite, ideaal voor een bruidspaar, of de Farm House en Coffee Suite welke geschikt zijn voor vrienden of families. Het restaurant bij The Plantation Lodge is van einde en ver gekend en hier worden gasten verwend op alle vlak. Het culinaire is internationaal en lokaal geinspireert en wordt aangevuld door een selectie van internationale wijnen (4 gangen menu). Het middagmaal is al freso en in de tuin wordt met veel plezier 'high thee' geserveerd met cake of koekjes. De tuin is een oase van rust en met een groot zwembad. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je hebt het gevoel in een tropisch paradijs te zijn terecht gekomen. Het zicht op Mount Oldeani en een prachtige zonsondergang krijgt u er zo maar bij. The Plantation Lodge is een unieke plek die je zeker niet mag gemist hebben bij een bezoek aan het prachtige Tanzania. Gratis draadloos internet, wasserette, een souvenirshop, massage, manicure en pedicure zijn slechts een kleine greep uit het aanbod van deze unieke lodge.
Opmerking: Enkel een voorschot van 20% bevestigt een reservatie. Prijzen zijn inclusief 5% service charge en 18% BTW. Niet inbegrepen is de Goverment Bed Levy aan 1.5 US$/per persoon/nacht. Geen kredietkaart faciliteiten. 24, 25, 26 en 31 december geldt een toeslag van 60 US$/per persoon

Kinderen:

- Kinderen die een eigen kamer delen: 1e kind aan volwassen tarief, 2e en 3e kind aan 50%
- Prijzen voor een of meerdere kinderen in een standaard kamer delen met een of twee volwassenen op aanvraag beschikbaar

Maaltijden:

- Lunch: 30 US$/per persoon
- Picknick lunch: 40 US$/per persoon

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen