GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti Simba Lodge

21kamers/units
Tanzania | Westelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Simba Portfolio
1386 m | Lat:S 2° 2' 30" Long: E 34° 37' 20" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Serengeti Simba Lodge, wat zoveel betekend als leeuw in het Swahili, is hoog op een heuvel gelegen, met eindeloze vergezichten over de grote Serengeti vlakte. De wereldberoemde migratie van duizenden en duizenden hoefdieren passeert de lodge twee keer per jaar, rond juni en juli en opnieuw in oktober. Met ontzagwekkende panoramisch uitzicht over de uitgestrekte savanne is de thuisbasis van heel wat vogelsoorten en een prachtig aanbod aan groot wild. Denk daarbij aan leeuw, buffel, cheeta, luipaard, giraf, olifant, antiloop, zebra, gazellen en hartebeest, om slechts enkele te noemen. Wie Serengeti Simba Lodge bezoekt moet zeker overwegen deel te nemen aan de night drive, zodat je van dicht bij kan kennis maken met de wilde dieren, of trek mee en geniet een spectaculaire zonsondergang tijdens de zogenaamde 'sundowner' trip. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele geluiden van dieren die de vooravond aankondigen of de nacht plots doen opschrikken. De gemeenschappelijke ruimte van de lodge (receptie, bar en restaurants) is gebouwd rond een 'kopje' of rotsachtige uitsteeksel. Het is een geweldige locatie om te vertoeven en vooral om te genieten van het uitzicht over de uitgestrekte Afrikaanse savanne.

Qua accommodatie zijn er vijftien uniek ontworpen tenten. het zijn in feite hybride tenten, met alle romantiek en comfort van een tent, maar met de veiligheid van een meer permanente structuur. Met behulp van solide stenen fundamenten en een rieten dak wordt er ook nog eens gezorgd voor de nodige koelte en schaduw. De kamers hebben een eigen badkamer met ligbad en een buitendouche, alsook een eigen terras van waaruit je het eindeloze uitzicht op de Serengeti kan genieten. Een derde persoon op de kamer is mogelijk. Serengeti Simba Lodge heeft ook zes stenen huisjes, voorzien van twee aparte, kamers. Deze familie kamers zijn groot genoeg om extra bed toe te voegen voor een kind. Ook hier is het genieten van het unieke uitzicht. ook de keuken bij Simba mag er wezen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale ingredienten en gasten kunnen genieten van heerlijke en gevarieerde maaltijden met een continentaal tintje. Op speciale momenten wordt er ook een barbecue buiten georganiseerd.

Opmerking: Enkel een voorschot van 50% bevestigt een reservatie. 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per volwassenen en 15 US$ per kind

Full Board (FB): omvat de overnachting, koffie en thee, drinkwater in de kamer, alle maaltijden. Taksen, Community Levy en Tourism Development Levy zijn inbegrepen.

Niet inbegrepen zijn Park Fees, gamedrives, transfers en persoonlijke uitgaves.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom
- 6 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 13 tot 17 jaar aan 75% als ze de kamer delen met twee volwassenen

Extra activiteiten:

- Night gamedrive: 40 US$/per persoon
- Transfer Seronera Airstrip (enkele rit): 40 US$/per persoon
- Transfer Ikoma Airstrip (enkele rit): 12 US$/per persoon
- Sundowner (min. 2 pers. zonder drankjes): 20 US$/per persoon
- Dance group (per groep): 100 US$

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen