GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Seronera Wildlife Lodge

75kamers/units
Tanzania | Centrale Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Hotels and Lodges
1512 m | Lat:S 2° 26' 36" Long: E 34° 48' 33" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Seronera Wildlife Lodge is een van de belangrijkste locaties binnen het Serengeti Nationaal Park waar je getuige kan zijn van de meest spectaculaire wildobservaties in de wereld. De lodge ligt vrijwel letterlijk in het hart van de Serengeti waar alle gamedrives, ballonsafari's en vluchten over het gebied plaatsvinden. Seronera Wildlife Lodge ligt als het ware ook op de symbolische lijn van de jaarlijkse trekroute van duizenden wilde dieren. De lodge werd opgetrokken in lokale steen en hout om zo een te worden met de omgeving. Verder werd er veel gebruik gemaakt van grote ramen zodat bezoekers vrijwel overal kunnen genieten van het prachtig uitzicht op de open vlakte. Vanuit deze bevoorrechte locatie bieden ook de kamers een prachtig uitzicht op meer dan een miljoen gnoes als ze migreren van Kenia naar Lake Victoria om de droogte te ontsnappen. De 75 ruime twee-en tweepersoons kamers bieden een prachtig uitzicht over de Serengeti vlaktes en zijn elegant ingericht in authentieke Afrikaanse stijl. De moderne kamers zijn voorzien van kingsize bedden en zijn volledig uitgerust met een eigen badkamer, centrale verwarming en een groot aantal luxe voorzieningen, zoals muskietennetten en een koffie en thee eilandje.

Voor de hongerigen is er het Chui Restaurant, elegant en eveneens in safari sfeer ontworpen, waar internationale hoge normen perfect gecombineerd worden met gastvrijheid en service. De professionele koks zorgen voor de geneugten van de meest veeleisende fijnproevers met zowel internationale als lokale recepten. De overdekte Pango Bar is de lodge centrale ontmoetingsplaats waar de gasten de cocktail menu zullen weten te waarderen en ze hun wilde verhalen over hun dagelijkse avonturen kunnen uitwisselen met de andere gasten. Nog een geliefde plek is de Ikoma sundowner buiten bar, het is de ideale plek om te genieten van de zonsondergang over de Serengeti. In de tv-lounge, met geselecteerde DSTV kanalen, kan je op de hoogte blijven over de gebeurtenissen in de buitenwereld en ook genieten in de goed gevulde bibliotheek met volledige informatie over Serengeti Nationaal Park. Een goed gevulde apotheek is beschikbaar in de lodge en er is ook een boekingsbureau voor de luchtballonsafari's, een van de meest fantastische en succesvolle activiteiten die worden aangeboden in de Serengeti. De talloze diensten van Seronera Wildlife Lodge omvatten volledige huishoudelijke diensten, zoals een was- en oppasservice, op verzoek, evenals communicatie faciliteiten, zoals internet, telefoon en radio, een wisselkantoor en fax. De meest toepasselijke kredietkaarten worden geaccepteerd en kluisjes bij de receptie beschikbaar. Natuurliefhebbers kunnen hier echt genieten van het allerbeste wat de natuur te bieden heeft, door middel van verschillende activiteiten, zoals wildobservatie, gamedrives, fotografische safari's, gespecialiseerde migratie safari, ornithologische safari's, picknicks in het wild, en een bezoek aan lokale dorpen.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief BTW en Service Charge. Toegang tot het park is niet inbegrepen in het tarief. Enkel een voorschot van 50% bevestigd een reservatie. Tijdens het paasseizoen is een supplement van 30 US$ van toepassing/per persoon/nacht (vier dagen). Tussen 24/12 en 2/1 is een supplement van 40 US$ van toepassing/per persoon/per nacht.

Kinderen:

- 3 tot 12 jaar delend met 1 volwassene: 100%
- 3 tot 12 jaar delend met 2 volwassene: 50%
- 3 tot 12 jaar met een eigen kamer: 75%

Niet meer dan 1 kind per kamer, indien delend met twee volwassenen. Geen derde volwassene extra op de kamer toegestaan. Kerst, Nieuwjaar en Pasen dan betalen alle leeftijden het volwassen tarief. Ook op extra maaltijden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen