GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nedile Lodge

5 5kamers/units
Zuid-Afrika | Waterbergen | Vaalwater Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Madelein Jacobs
1385.76 m | Lat:S 24° 15' 9" Long: E 27° 44' 33" check-in: 12:00 tot 12:00 / check-out: 11:30
Reserveer
Nedile Lodge is gelegen in het malariavrije Welgevonden Game Reserve, alsook in de Waterberg Biosfeer. Deze lodge staat voor echte gastvrijheid en een warm onthaal, alsook voor een excellente service. Met slechts drie uur rijden van Pretoria is het ook niet eens gek ver weg van deze grootstad en de luchthaven OR Tambo International. Het Welgevonden Reserve is een stukje Werelderfgoed, goed voor 36.000 hectare en nota bene nog steeds groeiende (het vormt een corridor met het Marakele Nationaal Park). Dit natuurgebied omvat de grootste collectie aan breedlipneushoorns van het land, die tevens zwaarder bewaakt worden dan enige gevangenis in het land. Dit om te voorkomen dat stropers er mee aan de haal zouden gaan vanwege hun kostbare hoorn. Buiten de neushoorn zitten er natuurlijk ook tal van andere dieren zoals, leeuw, luipaard, olifant, buffel, giraf, zebra, eland en tal van andere antilopen, om slechts enkele te noemen. Met wat geluk zie je zelfs bruine hyena.

Nedile Lodge is kleinschalig en dat maakt dat er slechts 10 gasten tegelijkertijd kunnen worden in ondergebracht, in 5 luxe kamers die in cottage stijl zijn opgetrokken. De kamers kijken uit in noordelijke richting en zijn op een helling geplaatst, waardoor je een mooi overzicht krijgt over de prachtige natuur. Voor ouders met kinderen zijn er twee suites die als familiekamer kunnen worden gebruikt, zij beschikken namelijk over een binnendeur die de kamers met elkaar verbindt. De suites zijn zo ontworpen dat ze zeer ruim zijn en vooral veel comfort en privacy bieden. Elke suite komt met een privaat terras, een eigen open haard, plafondventilator, binnen- en buitendouche en een ruime badkamer. Ook het hoofdgebouw is in de typische Afrikaanse stijl opgetrokken en heeft een bar, groot zwembad, een grote open eetruimte en een comfortabele zithoek waar je in alle rust kan genieten van een boek of een drankje. Ook op het culinaire vlak zullen de gasten tevreden zijn. De chefs bereiden de meest heerlijke gerechten, vaak beinvloed door de Afrikaanse stijl. Als het weer meezit kunnen gasten genieten van het avondmaal in de boma, dit onder een blote sterrenhemel en bij een warm kampvuur.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Prijs van de overnachting is inclusief ontbijt, lunch, diner en twee gamedrives per dag.
- Conservation levy is 245 rand pp/pn en is niet inbegrepen in het tarief

- Minimum 2 nachten verblijf tijdens het weekend

Inchecken: Vergeet niet dat je voor 12u bij West Gate moet zijn (NIET bij Main Gate). Van zodra je in Vaalwater of Thabazimbi toekomt, neem dan even contact op met de lodge (+27 (0)82 859 1443) zodoende kunnen ze inschatten om hoe laat jullie aan West Gate zullen zijn en de wagen voor jullie transfer daar klaar staat. Eens voorbij Vaalwater/Thabazimbi heb je geen ontvangst meer met je GSM en kan je dus niet meer bellen. Daar zal je wagen achterblijven en neemt een ranger je mee per open jeep naar/van de lodge. Duurtijd een kleine 30 minuten. Check out is om 11u30 vanaf de lodge zodoende bent u om 12u terug bij West Gate. Je kan ook opgehaald worden buiten deze uren, maar dan wordt een extra 200 rand gerekend per rit.

Kinderen Kinderen jonger dan 10 zijn enkel welkom in groepsverband en aan het volwassen tarief.

Typische dagindeling bij Nedile Lodge
- 12u00: check in bij West gate van Welgevonden Private Game reserve
- 12u15: vertrek naar Nedile Lodge per open game drive voertuig (rit van ong. 30 minuten)
- 12u45: aankomst bij Nedile Lodge en welkomstdrink
- 13u00: check in in de kamer
- 14u00 (winter)/14u30 (zomer): lunch bij de Main Lodge
- 15u30 (winter)/16u00 (zomer): vertrek op namiddag game drive met stop onderweg voor snacks en een drankje bij zonsondergang
- 19u00 (winter)/19u30 (zomer): terugkomst van de game drive en tijd om je wat op te frissen
- 19u30 (winter)/20u00 (zomer):U wordt opgehaald van uw kamer voor een aperitiefje in het Main House
- 20u00 (winter)/20u30 (zomer): diner wordt geserveerd ofwel in de boma of op het terras van de Main Lodge

Volgende ochtend:

06u00 (winter)/05u00 (zomer): U wordt gewekt voor de ochtend game drive met koffie/thee en koekjes
06u30 (winter)/05u30 (zomer): Vertrek voor ochtend game drive met stop onderweg voor snacks
09u30 (winter)/09u00 (zomer): U komt terug in de lodge van uw ochtend game drive
10u00 (winter)/09u30 (zomer): Volledig engels ontbijt wordt geserveerd op het terras van de Main Lodge
11u30 (winter)/11u00 (zomer): tijd om te genieten van de lodge
11u30: vertrek naar West Gate voor gasten welke uitchecken, voor de anderen herhaalt zich het programma zoals de dag voordien

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Tip: de coördinaten zijn niet (meer) correct! Men moet nog ongeveer 20 minuten verder rijden op de gravel tot aan de entrance van de lodge.

Van Damme family (31-07-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in