GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Knorhoek Country Guesthouse

4 10kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Carol van Niekerk en Suraine Goosen
244.03 m | Lat:S 33° 52' 44" Long: E 18° 52' 19" check-in: 15:00 tot 18:30 / check-out: 10:00
Reserveer
Deze regio heeft een toch wel zeer bijzondere naam. Deze lodge, Knorhoek wordt er dan ook naar vernoemd. Je zou 'knorren' kunnen associëren met slapen, maar het geknor komt niet van de mens, maar wel van de leeuw. Inderdaad, hier vertoefden in een ver verleden leeuwen. Geen geknor en de rust is er nu wel. Wat overblijft zijn schitterende wijndomeinen en een heerlijke en vooral mooie plek om te verblijven. Deze lodge en dito wijndomein is in handen van de familie Van Niekerk. Het is een zeer charmant gastenverblijf met slechts 9 kamers, wat ervoor zorgt dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en excellente service, gelegen in de hoek van de Simonsberg, op een steenworp van Stellenbosch. De cottages zijn omringd door eeuwenoude eikenbomen en wijngaarden. Het gastenverblijf beschikt over negen verschillende kamers, waaronder een familiekamer en een heuse bruidssuite. Elk verblijf heeft een eigen terrasje of balkon. In de tuin is een mooi zwembad gelegen dat zorgt voor de nodige afkoeling tijdens de lange warme zomermaanden. Voor het culinaire onderdeel kan je terecht in het Towerbosch restaurant, eveneens gelegen op het wijnlandgoed en waar (h)eerlijke maaltijden worden geserveerd. Als je weet dat het prijs-kwaliteit ook nog eens helemaal meezit, dan is dit gastenverblijf vast en zeker eentje om op je verlanglijstje te zetten bij een bezoek aan de prachtige Kaapse wijnlanden en ook nog eens op een steenworp van Kaapstad. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:Er is een avondmaal met een vast menu (maandag tot vrijdag) op afspraak (te boeken voor 17u de dag voordien). Towerbosch restaurant serveert alleen lunch van woensdag tot zondag (gesloten op maandag en dinsdag).

Kinderen:
Kinderen vanaf 12 jaar of een derde persoon kunnen een kamer delen met twee volwassenen. Dit is alleen van toepassing op Loft room 5 (2 extra bedden) en Loft room 6 (1 extra bed).
Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen een kamer delen met de ouders (Alleen voor Loft room).
Kinderen die in een eigen kamer slapen of die slapen bij 1 ouder, betalen het volwassenentarief.

De prijs voor Patio en Loft room is inclusief ontbijt. De familier suite en cottages zijn zonder ontbijt. Prijs voor extra ontbijt is 255 rand/pp en 115 rand/kind (<12) tussen 01/11/2022 en 31/10/2023. Tussen 01/11/2023 en 31/10/2024 is de prijs voor extra ontbijt 250 rand/pp en 130 rand/kind (<12).

Een late check-in dient op voorhand te worden geregeld, omdat de poort om 18.30 uur sluit. De receptie sluit om 17.00 uur in het weekend en 21.00 uur tijdens de week.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Lekkere keuken, zeer vriendelijk personeel. Timing van ons bezoek was minder: net tijdens de sluitingsdagen van de wijngaard/tastings

Pieter Aerts en Melanie Van Reeth (25-10-2019)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in