GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moontide Guest Lodge

4 8kamers/units
Zuid-Afrika | Tuinroute | Wilderness Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Maureen en Tim
9.36 m | Lat:S 33° 59' 37" Long: E 22° 35' 12" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:30
Reserveer
Aan de oevers van de Wilderness lagune, op amper twee minuten van de Indische Oceaan, ligt Moontide Guest Lodge. Ze noemen zichzelf graag de 'meest romantische locatie van de Tuinroute' en eerlijk is eerlijk, ze hebben nog gelijk ook. Het domein omvat 8 verschillende stijlen van cottages en kamers, allen met een eigen privaat ingang en een terras dat uitgeeft over de lagune. De rust en schoonheid is hier werkelijk een aantrekkingskracht en geeft je een gevoel van thuiskomen. Treetops is gebouwd op stelten. De toegang is via een trap en eens in de kamer zal je van verbazing versteld staan. De inrichting is mooi, warm en rustgevend en met een terras dat uitgeeft op de prachtige natuur, een grote varieteit aan vogels en vooral veel rust. Deze kamer heeft ook een mooie badkamer met ligbad en een buitendouche, wat wil een mens nog meer!? De Moon River Suite is een zeer ruime kamer, ondergebracht in het hoofdhuis en heeft directe toegang tot het kleine zwembad welke gedeelt wordt met de andere gasten. Ook hier is de kamer zeer mooi ingericht en beschik je over een ruime badkamer, alsook een mezzanine geschikt voor twee jonge kinderen aangezien er twee aparte bedden staan onder een rieten dak. (wel opgelet voor de steile trap). Nog zo een pareltje is de Milkwood Cottage, gebouwd onder een eeuwenoude melkhout boom. De cottage is rijk gedecoreerd en er kunnen tot 5 personen in worden ondergebracht. De grootste kamer heeft een kingsize bed en privaat terrasje. Op de bovenverdieping is eveneens een dubbele bed onder een rieten dak. Het is een zeer charmante kamer maar wel opgelet het dak is vrij laag dus geen al te grote personen kunnen hier heel comfortabel slapen. De badkamer is een waar paleis. Dan is er de zeer romantische Stone Cottage, eveneens onder een rieten dak. De kamer heeft een Egyptische, mythische uitstraling en ook hier is er heel veel aandacht voor detail. Er zijn twee kamers, eentje met dubbel en eentje met twee enkele bedden. Het buitenterras is zeer ruim en onder schaduwrijke bomen ondergebracht.

Toegegeven, niet iedereens smaak, maar we zijn er zeker van dat sommigen onder ons het wel weten waardern, de felle blauwe kleuren van de Boat House Cottage. Een zeer romantische kamer waar heel veel licht kan binnenvallen en eentje met een gezellig privaat buitenterras. De cottage komt met haar eigen open haard en een zeer mooie badkamer. Een aanrader voor de romantische zielen onder ons. Moon Dance is nog zo een mooie en zeer ruime, aardig gedecoreerde cottage. Ze komt met een kingsize bed dat eventueel kan omgevormd worden tot twee enkele bedden. Er is een slaapzetel, geschikt voor een kind. De badkamer heeft een douche en een hoekbad. De twee laatste kamers zijn de Moon Shadow I en II. Nummer een is een kleinere kamer opgetrokken in Indische stijl en nummer twee is een zeer ruime kamer met dubbel bed. Deze laatste heeft ook een zeer ruime badkamer en een groot terras. De kamer is verbonden via twee grote deuren die uitgeven op het terras.

Als het weer meezit zal het ontbijt buiten op het terras worden geserveerd. Wie dat wenst kan zelfs een glaasje schuimwijn bij het ontbijt nuttigen. Zeker is dat Moontide een plekjes is om bij weg te dromen. Komt daarbij ook nog eens de geweldige service en ontvangst van Maureen en Tim, alsook het voltallige personeel, en je hebt een cocktail voor een gegarandeerd uitstekend verblijf. Zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!

Opmerking: Kamertype zijn volgens beschikbaarheid. Indien u graag een specifieke kamer wenst, vraag dit dan best bij aanvang zodat u deze krijgt als ze beschikbaar is.
In de volgende kamers kunnen max. 4 personen logeren: Moonriver, Moonshadow II, Stone Cottage. In Milkwood: max. 5 personen

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardWasserijBibliotheekInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

VentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in