GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Gecko

10kamers/units
Namibie | Khomas | Solitaire Namibische eigenaar/uitbater(s): Anna & Bjorn
1146.11 m | Lat:S 23° 42' 38" Long: E 16° 4' 15" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Camp Gecko Private Nature Reserve and Tented Camp is gelegen langsheen de D1275 aan de Spreetshoogte Pas. Hier spreek je van het echte 'Out of Africa' gevoel. De mooiste zonsondergang, de meest complete sterrenhemel en dat alles terwijl je geniet van een heerlijk kampvuur.

Camp Gecko beschikt over verschillende type accommodatie, waaronder tenten onder canvas, voorzien van bedlinnen en badhanddoeken. Elke tent heeft een eigen douche en toilet en een zogenaamde 'donkey' of kachel die door het personeel wordt aangestoken met hout. Elke tent heeft ook een eigen barbecue en licht wordt voorzien door middel van olielampen. Alle batterijen van elektrische toestellen kunnen worden opgeladen in het hoofdhuis.
Dan zijn er ook de Two Storey Hide Away en de Triple Storey Hideaway, welke eveneens een tentvorm hebben en voorzien zijn van een houten dek en grasdak. Toegegeven een beetje basis maar best een leuke bush ervaring. Ook deze tenten hebben alvast allemaal eigen bedlinnen en handdoeken en een douche met toilet en beschikken eveneens over een eigen 'donkey' en dat is een waterketel die wordt warmgemaakt door middel van hout. Dus er is ook warm water voorzien. Elke tent heeft ook een eigen barbecue en licht wordt gemaakt door middel van olielampen. Deze wat bizarre accommodatie heeft een tweede verdiep waar ook een slaapruimte is voorzien die langs de ene zijde open is zodat je ook nog eens kan genieten van een prachtig zicht over de savanne. Beneden is er ook een sofa met leefruimte voorzien. Verder telt het domein ook kampeerterreinen.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen en kinderen 7 tot 12 aan kindertarief.
- Gasten MOETEN vooraf reserveren voor het avondmaal, zodat de keuken hier tijdig kan op inspelen. Je moet dit ten laatste 1 dag vooraf laten weten per sms of telefoon +264 83 0000021


Maaltijden 2024:

- ontbijt: 210 N$/pp
- braai packs: 285 N$/pp (stukje wild, worst, gegrilde groenten, brood, slaatje en iets zoet als dessert, een grill, bestek en borden worden ook ter beschikking gesteld)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBraai

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBerg(en) Natuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Namibie te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Voor ons was de ligging niet echt handig. We waren er op weg naar Sossus Vlei al langs gekomen. Maar wat een geweldige camping. The Eagl;e Camp was de beste plek. Fantastisch!

Cor Rotte - Wil Hehewerth (24-02-2017)

onze accommodatiesin Solitaire (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in