GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Macaron Guesthouse

7kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Franschhoek Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Martine en Yves Baes
267.47 m | Lat:S 33° 54' 40" Long: E 19° 7' 5" check-in: 14:00 tot 19:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Macaron Boutique Guest House is een charmante bed and breakfast in het centrum van Franschhoek, met binnen wandelafstand tal van restaurants en attracties. Gasten kunnen genieten van rust in de tuinen met twee zoutwaterzwembaden en ligstoelen om te zonnen. Het inbegrepen ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm, met warme opties à la carte. In de zomer genieten gasten van het ontbijt buiten, en wanneer het kouder is, wordt het binnen in de ontbijtruimte geserveerd.

Dit gastenhuis stond vroeger bekend als 'De Alchemist', maar in oktober 2016 werd het overgenomen door een Belgische familie. De accommodatie is onder het beheer van een lokale manager, Nadia. Sinds de overname heeft het domein genoten van renovaties en alle kamers hebben nieuwe bedden, nieuwe matrassen en air conditioning. De negen kamers komen in vier categorieën: standard, luxury, superior en superior with mountain view.

De naam Macaron is gekozen omdat het delicate gebakjes zijn die oog voor detail vergen, en dat is waar deze bed and breakfast voor staat. Gasten worden verwend door het toegewijd personeel en we hopen dat wie hier komt zich helemaal kan ontspannen

Het grote voordeel van het gastenhuis is dat het recht in het centrum van Franschhoek is gelegen, waardoor je makkelijk te voet van alle activiteiten en attracties die Franschhoek te bieden heeft, waaronder heel wat schitterende restaurants en bars, een museum, tal van monumenten en de natuurlijke schoonheid van deze unieke wijnregio.

Opmerking: 3e persoon in de kamer is niet mogelijk. Gasten moeten voor 19u zijn ingechecked. Mocht dit niet kunnen moeten ze binnen de kantooruren melding maken (vooraf dus) van hun aankomsttijd en mits goedkeuring van de receptiedienst.

Geen kinderen onder 16 jaar toegelaten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in