GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kwandwe Private Game Reserve

5 22kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Grahamstown Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Relais en Chateaux
348.12 m | Lat:S 33° 7' 49" Long: E 26° 32' 14" check-in: 12:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kwandwe Private Game Reserve is een gerenommeerd privaat wildpark dat gelegen is in een van de mooiste gebieden van het land, nabij Grahamstown in de Oost-Kaap en nota bene malariavrij gebied. Het reservaat bestaat uit verschillende logementen, met een totaal van slechts 22 kamers, waarvan twee alleenstaande, gebruiksvriendelijke villa's. Het domein omvat 22.000 hectare ongerepte wildernis en is de thuisbasis van de beroemde Big Five (neushoorn, buffel, leeuw, luipaard en olifant), evenals een divers aantal kleinere en meer bijzondere diersoorten. Kwandwe flankeert zowel de noordelijke alsook de zuidelijke oevers van de Great Fish rivier.

Great Fish Lodge

Een van de grootste geschenken die Afrika biedt is het gevoel van ruimte. Bij Great Fish River Lodge is de uitgestrektheid van dit wilde continent werkelijk overal om je heen te zien. Hier kan je genieten van het uitzicht vanaf je eigen suite en privaat zwembad. Alles wat hier gebeurt is op een grotere schaal, maar het is de aandacht voor detail en de uitgestrekte, ongeevenaarde vergezichten die bezoekers zullen inspireren. Het hotel ligt hoog op een steile helling. Alle negen suites hebben in- en uitklapbare glazen deuren met een eigen balkon met dompelbaden en vrij uitzicht op de horizon. De lodge is ontworpen in een klassiek-moderne stijl van ingetogen elegantie en met veel gebruik van aardetinten. Great Fish River Lodge is alles over rust en eenzaamheid. De suites hebben telkens een eigen badkamer, compleet met ligbad en binnen- en buitendouche. Heerlijke Afrikaans en Europees geinspireerde maaltijden worden geserveerd op prive decks, in de met kaarsen verlichte eetkamer, of in de knusse boma onder een prachtige sterrenhemel. Ruige natuurlijke materialen zoals steen, riet en hout worden gecombineerd met het licht van lantaarns om te komen tot een eenvoudige maar verfijnde sfeer.

Ecca Lodge

Ecca Lodge is intiem, ontspannen, stijlvol en trendy. De decoratie van de lodge gebeurde met de levendige kleuren en texturen van het Afrikaanse volk, je zou haast gaan denken dat je in een funky kosmopolitische penthouse bent terecht gekomen, maar dan ben je nog niet op het terras gaan staan, gezegend met een adembenemend uitzicht over een met Acacia, Aloe en Spekboom bezaaide vallei, deze lodge met een relaxte sfeer biedt de perfecte wilderniservaring voor iedereen. De lodge telt slechts 6 individueel ingerichte suites. Super-kingsize bedden, een grote badkamer met vrijstaand bad en een aparte lounge met funky zitzakken en dagbedden die kunnen worden geconfigureerd om kinderen tegemoet te komen. Buitendouches bij iedere suite brengen je meteen weer in die Afrikaanse sfeer. Een 'interactieve keuken' maakt het een speelparadijs voor kinderen. Uitgestrekte houten terrassen bieden de ideale setting om te genieten van de sfeer tijdens een ontspannen lunch of een zonsondergang (sundowner) met een heerlijk drankje. De kamers zijn luchtig en open, met nauwelijks een barrière tussen de binnenkant en de Afrikaanse bush. Een prachtig 'rim-flow' zwembad complimenteert deze unieke lodge.

Uplands Homestead

Heb je altijd al verlangd naar een authentieke 'Out of Africa' ervaring? Als dat zo is, dan is Uplands Homestead de plek voor jou! Deze lodge ligt in een afgelegen gebied, een prachtige villa, geheel beschikbaar voor exclusief gebruik van een familie of een groep van maximaal zes personen en telt drie individuele suites. Je hebt je eigen ervaren rangers met voertuig ter beschikking net als voltallig personeel, met inbegrip van een toegewijde chef en butler om ervoor te zorgen dat het u aan werkelijk niets ontbreekt. Deze elegante boerderij uit 1905 werd liefdevol gerestaureerd, zodat de charme en gratie van weleer behouden blijft. Ingericht met authentieke antiek en memorabilia die doet denken aan een statig 'Settlers' huis uit de jaren 1820, gecomplimenteerd met moderne gemakken zoals prachtig ingerichte badkamers, airconditioning, een eigen veranda voor elke suite en een eigentijdse farmstyle keuken. Er is ook een zwembad en tuinhuisje te midden van een onmetelijk prachtige natuur.

Melton Manor

Melton Manor is een eigentijdse boerderij met een modern tintje. Deze villa kan geheel exclusief gereserveerd worden en is dus ideaal voor families of kleine groepen en telt vier slaapkamers met badkamer. De centrale binnenplaats en het grote, uitnodigende zwembad zijn het centrale knooppunt. Koloniaal meubilair wordt gecombineerd met een strak en modern design, en met daarbij de warmte van zachte tinten, kleuren en het gebruik van lokale materialen zoals hout en steen. Je hebt je eigen ervaren rangers met voertuig ter beschikking net als voltallig personeel, met inbegrip van een toegewijde chef en butler om ervoor te zorgen dat het u aan werkelijk niets ontbreekt. Melton biedt een verscheidenheid aan private ruimten en open ruimten voor jong en oud om te ontspannen en te genieten. Uw kamer beschikt over een eigen grote veranda, enorm bed en een butler luik voor onopvallende ochtenddienst. Het royale bad nodigt uit, mede dank zij grote ramen die uitkijken over het weidse uitgestrektheid van het bushveld.

Opmerking: Community en Conservation fee aan 650 rand/per volwassen en 300 rand/per kind is niet inbegrepen.
Inbegrepen in de prijs van de overnachting, 3 maaltijden per dag, frisdrank, geselecteerde huiswijn, lokale sterke drank, bier, thee en koffie, drankjes op de gamedrive, safari-activiteiten (gamedrive in de ochtend en avond), begeleide wandelsafari van 1 uur, big game walking safari (mits beschikbaarheid), wasserij, medische evacuatie, transfers van en naar de prive landingsbaan, kinderoppas.

Kinderen:
- kinderen van alle leeftijden zijn toegelaten in Ecca Lodge, Melton Manor, Uplands Homestead en Fort house. - kindertarief geldig voor kinderen tussen 5 en 16 jaar die een kamer delen met de ouders of met een ander kind
- Great fish river lodge, enkel kinderen ouder dan 12 aan volwassentarief
Bij langer verblijf tijdens het laagseizoen zijn speciale prijzen geldig, informeer naar de tarieven.

Bevestiging van reservatie: een voorschot van 25%, betaalbaar binnen 21 dagen na reservatie. Speciale annulatievoorwaarden gelden. Op aanvraag beschikbaar

Alle lodges sluiten tussen 24 mei en 19 juni voor jaarlijkse onderhoudswerken. Melton Manor prijzen enkel beschikbaar voor minimum 6 gasten, maximum 8. Upland Homestead enkel voor prive gebruik, tot 6 gasten. Fort House geschikt voor max 4 volwassenen en 4 kinderen van 16 jaar of jonger en een baby

Vrijwilligerswerk bij Mgcamabele Community Centre kan mits vooraf te reserveren.
Tal van andere safari activiteiten kunnen vooraf besproken worden, zoals een Save the Rhino Drive, Big Game Walking Safari, Fotosafari en Rhino Conservation Safari. Prive safaries zijn eveneens mogelijk. Prijzen op aanvraag beschikbaar.
Minimumverblijf is twee nachten.

Activiteiten:
- Rhino monitering drive: 5063 rand/pp
- Rhino conservation safari: 70313 rand/groep
- Kampvuur koken: 7313 rand/sessie
- Specialist safari: 2869 rand/dag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in