GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Belmond Mount Nelson Hotel

5 1kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Kaapstad Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Belmond
47.84 m | Lat:S 33° 55' 53" Long: E 18° 24' 44" check-in: 15:00 tot 0 / check-out: 11:00
Reserveer
De Belmond Mount Nelson Hotel mag beschouwd worden als een van de meest iconische gebouwen in Kaapstad. Ok, smaken verschillen als het aankomt om de roze kleur van de gevelsteen, maar eens binnen gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. Belmond Mount Nelson is een vijfsterren 'Grand Lady', waar luxe een zachte uitdrukking is van wat er echt aan de hand is. Hier werd geschiedenis geschreven, hier kwamen en komen staatshoofden en beroemdheden van over de hele logeren. De locatie op zich is reeds bijzonder, aan de voet van de machtige Tafelberg en recht tegenover de eeuwenoude Kompanjiestuin, waar de president zijn kantoor heeft en het parlement gedurende 6 maanden zetelt. Het hotel telt twee grote zwembaden, nota bene verwarmd voor de koelere avonden. The Oasis is het grootse verwarmde zwembad van het land. Tevens heeft het hotel een eigen fitnessruimte, met een trainer aanwezig. Er is tevens een kapsalon voor zowel dames als heren.De Librisa Spa telt verschillende verzorgingskamers, waar in alle privacy uit een brede waaier aan gelaat- en lichaamsbehandelingen kan gekozen worden. Voor de kinderen is er zelfs een speciale kinderclub. Belmont Mount Nelson Hotel is ook kindvriendelijk en organiseert op gepaste tijden ook activiteiten voor de kinderen, heeft een kindvriendelijk restaurant en een babysit die op de kinderen past terwijl de ouders genieten van een heerlijk diner.

Het hotel beschikt over prachtige, ruime standaard kamers (30 vierkante meter), met een mooi marmeren badkamer en zeer fraaie afwerking. De Suites zijn 50 percent groter en beschikken tevens over een kleine leefruimte. Dan zijn er ook de Garden Cottage Suites, geheel in Victoriaanse stijl opgetrokken, die niet alleen een leef- maar ook een eetruimte hebben en een oppervlakte van 50 vierkante meter. Alle kamers komen alvast met draadloos internet, een iPod klok, een dvd-speler en een groot televisiescherm met satelliet verbinding. The Planet Restaurant and Bar is zowat de meest gebruikte plek van afspraak om te genieten van een drankje of de creaties van heerlijke gerechten, bereidt onder de begeleiding van Chef Rudy Liebenberg. Gastronomie beschikbaar van maandag tot zaterdag, telkens van 18:30 tot 22:30. De Oasis Bistro is de geliefde plek om te genieten van een heerlijk ontbijt en/of een licht middagmaal, of een decadent dessert. Het heeft een eigen terras en is dagelijks geopend van 7u 's morgens tot 18u.

Afternoon Tea

Belmond Mount Nelson Hotel is beroemd voor haar zogenaamde 'Afternoon Tea'. Sterker nog, het is een legende en een must om te komen genieten van een van de meest decadente theetafels die u in lange tijd zult gezien hebben. Wat dacht u van 'finger sandwiches', gevuld met roast beef, gerookte zalm, eiermayonaise of komkommer. Gevolgd door chocolade cake, citroen meringue, versgebakken scones met slagroom, kippentaartjes, champignons empanadas, melktaart en nog veel meer dan we nu kunnen beschrijven. Zowel Morning, als Afternoon Tea wordt geserveerd in de Lounge, op het terras of in de tuin. De Morning Tea is een kleinere versie van de Afternoon Tea. Morning Tea vindt plaats tussen 9:30 en 12u. Afternoon Tea gebeurt tussen 13:30 en 15:30u of de tweede zitting tussen 15:30 en 17:30u.

Opmerking:
- Prijzen zijn enkel beschikbaar op aanvraag en zijn de "Best Available Rates" op de dag van de prijsopgave. Prijzen kunnen dus constant veranderen en zijn pas gegarandeerd bij boeking
- Tussen 20/12 en 4/1 is er een minimumverblijf van 5 nachten vereist, tijdens de mining indaba (TBC) minimum 3 nachten.
- Speciale tarieven van toepassing tijdens de wintermaanden en bij langer verblijf.
- Er is een gratis shuttle naar de Waterfront. Wifi is ook gratis

Kinderen:
- Kinderen jonger dan twee kunnen gratis bij de ouders verblijven. Kinderbedje, één per kamer, is beschikbaar op aanvraag.
- Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen terecht in de Deluxe room (en hoger), dus niet in de Garden cottages en het Oasis gedeelte
- Een derde persoon ouder dan 13 jaar kan ook terecht in de Deluxe kamer (of hoger)
- Per kamers kunnen maximum 3 personen verblijven, en er is een beperkt aantal extra bedden en kinderbedden beschikbaar.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsDVDBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TVRadio

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in