GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Maartens Guesthouse

7kamers/units
Zuid-Afrika | Kaapstad | Fresnaye Nederlandse eigenaar/uitbater(s): Maarten Jansen
78.87 m | Lat:S 33° 55' 25" Long: E 18° 23' 28" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Maartens Guesthouse bestaat reeds sinds december 2004 en wordt gerund door de gelijknamige Nederlandstalige eigenaar Maarten Jansen. Dit gastenhuis ligt in de mooie en rustige wijk Fresnaye, centraal gelegen tussen het hart van Kaapstad, Sea Point, Green Point, het V&A Waterfront en de mondaine stranden van Clifton en Camps Bay. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen, denk daarbij aan Tafelberg, de moederstad Kaapstad, Kaap de Goede Hoop, de wijnlanden, Robbeneiland en tal van andere attracties die deze regio rijk is. De kamers zijn netjes verzorgd en charmant ingericht. Deze beschikken over modern comfort, zoals satelliet televisie en gratis draadloos internet, alsook een eigen badkamer. Vanuit het gastenverblijf ben je op wandelafstand van Main Road en Beach Road. Handig als je weet dat hier tal van horecazaken zijn terug te vinden, maar ook het strand en een gezellige wandelboulevard die je helemaal tot in Green Point brengt, waar je niet alleen het prachtige Cape Town Stadion terugvindt, maar ook het beroemde V&A Waterfront, met een brede waaier aan winkels en horecazaken. Er is ook een makkelijke, en goede busverbinding met de stad en de omliggende woonwijken. Neem van ons aan dat je Maartens niet moet links laten liggen bij een verblijf in Kaapstad. Voor de prijs van de overnachting moet je het alvast niet laten. Go Zuid-Afrika kan je daarom zeker wat betreft prijs/kwaliteit deze lodge ten zeerste aanraden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND maart 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking:
- Gesloten vanaf 24 mei tot en met 29 juni

- tijdens peak seizoen (20/12 t/m 10/01) min. 5 nachten 
- tijdens hoogseizoen (oktober tot april) min. 2 nachten
- Kinderen +12 welkom

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Luchthaven transfersSatelliet TVZwembadInternet toegangFaxParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandStad
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Maarten is de perfecte gastheer. Mooie kamers. Heel goede (veilige) ligging in Kaapstad. Een dikke aanrader.

Koen Van Den Bossche (18-01-2024)

onze accommodatiesin Fresnaye (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in